Un home es fa una fotografia i en veure-la es queda sense paraules

Va succeir a Anglaterra

Paul Hellyer, qui va ser Ministre de Defensa d'Estats Units entre 1963 i 1967, porta temps afirmant que els extraterrestres són reals i acusant als líders mundials d'encobrir la seva presència a la Terra. Però Hellyer va sorprendre encara més quan va afirmar que els alienígenes es troben caminant entre nosaltres. Moltes persones es van preguntar llavors si hi havia alguna manera de detectar-los i, pel que sembla, podria haver-hi una forma de descobrir-los: a través de les nostres càmeres fotogràfiques.

Un dels casos que exemplifica aquest mètode per trobar extraterrestres és el d'Andy i Tonya Bangall, una parella anglesa que tornava a casa amb autobús després de visitar a la seva família. En una de les parades, tots els passatgers, inclòs el conductor, van baixar del vehicle. La parella es va quedar a prop fumant i van treure algunes fotos amb els seus mòbils. Fins a aquí tot normal, però quan van veure la imatges al seu ordinador es van quedar sense paraules. En una d'elles, es pot apreciar una criatura extraterrestre just darrere d'Andy, dins de l'autobús en el seient del copilot:

 

Darrere d'Andy apareix un extraterrestre. | Facebook

 

Aquest fet ha trastornat a l'home de 35 anys que ara es nega a viatjar amb autobús. El seu terror va arribar a tal nivell que fins i tot es va posar en contacte amb la companyia de transport National Express per veure si podien explicar-li l'ocorregut. L'empresa li va contestar que no, però ho van fer amb humor. «Si bé no podem confirmar la identitat d'aquest passatger, és possible que algunes companyies de viatges fora d'aquest món estiguin oferint viatges a destinacions clau per només 5 lliures», va dir el portaveu del National Express. Aquest només és un dels casos de gent que mostra fotos en les quals apareix una presència estranya, veritat o il·lusió? Ningú ho sap.Comentaris

envia el comentari