Un jugador del Reial Madrid, enmig d'un cas de corrupció

El jugador ha estat interrogat per la justícia

El jugador ha estat cridat pel tribunal de justícia del seu país. Foto: Talksport

Els casos de corrupció esquitxen persones de diversos àmbits de la societat. En aquest cas, el tribunal de justícia de Croàcia investiga un cas en què s'ha vist involucrat el jugador del Reial Madrid, Luka Modric. Segons relata El Periódico, el cas estaria relacionat amb el traspàs del jugador del seu club, el Dinamo de Zagreb, al Tottenham, i pel qual s'inculpa el qui va ser president del club croat, Zdravko Mamic.

El tribunal vol conèixer els detalls del traspàs de Modric, després que tant l'expresident de l'entitat com el seu germà Zoran, exfutbolista professional, hagin estat inculpats per presumptes delictes de corrupció i malversació de fons. De fet, Mamic va ser detingut el 2015, moment en què va dimitir com a president del club croat, després que els acords ficticis pel traspàs de jugadors haguessin suposat més de 15 milions per al club i 1,6 milions per a la hisenda del país.

Tot i l'interrogatori al jugador del Reial Madrid, el jugador no estaria implicat de manera directa amb el cas sinó que, el seu testimoni hauria de servir per esclarir el cas.


Comentaris

envia el comentari