YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Universitat Rovira i Virgili allarga el període de preinscripció dels màsters

El període inicial de preinscripció ha finalitzat, però s’ha allargat el termini per a 18 dels màsters oficials fins al 31 d’agost

Alumnes/as de la URV
La flexibilitat dels estudis de la URV facilita l'accés a la formació dels professionals i recent graduats | URV

En aquests moments d’incertesa, l’objectiu de la Universitat Rovira i Virgili és oferir la millor formació perquè els alumnes puguin seguir avançant en el seu desenvolupament personal i professional.

Per aquest motiu, la Universitat ha adoptat mesures per facilitar el seguiment dels estudis, com ara cursar un màster a temps parcial per conciliar estudis, feina i vida personal i familiar, i adaptar la docència a la distància. 

És per això que el professorat de la URV ha aprofitat aquests mesos per formar-se en noves eines tecnològiques i metodologies d’ensenyament i aprenentatge.

Formació adaptada, personalitzada i de qualitat 

La crisi generada per la pandèmia pot dificultar l’accés al mercat de treball, però gràcies a la flexibilitat dels estudis de la URV, es facilita l'accés a la formació dels professionals i recentment graduats.

El vicerector de Programació Acadèmica, Docència i Professorat, Domènec Puig explica: «Hem fet una immersió tant en tecnologia com en metodologia per a l’ensenyament i l’aprenentatge, i això ha vingut per quedar-se».  

Classe de la URV
La URV allarga el període de preinscripció als màsters | URV

Docència presencial i en línia gràcies a la tecnologia a les aules

Per facilitar la formació en aquests moments d'incertesa, la URV ha adaptat 5 dels seus màsters al model de docència en línia.

Els que encara ofereixen places són: Begudes Fermentades; Gestió de Destinacions Turístiques; Comunicació Estratègica; Planificació, Governança i Lideratge Territorial, i Síntesi, Catàlisi i Disseny Molecular.

Els màsters presencials també es beneficiaran del nou escenari, ja que la tecnologia implantada a les aules permetrà realitzar la docència de forma presencial i online alhora. 

Els 8 màsters presencials als quals es pot fer la preinscripció fins al 31 d’agost són: Genètica, física i química forense; Direcció d’empreses; Tecnologies del vehicle elèctric; Envelliment i salut; Nanociència, materials i processos: tecnologia química de frontera; Recerca avançada en estudis humanístics; Emprenedoria i innovació; Condicionants genètics, nutricionals i ambientals de creixement i desenvolupament.

A causa del confinament pel coronavirus les instal·lacions de la URV es troben tancades temporalment. Per qualsevol dubte o qüestió, pots contactar amb l’administració a través del telèfon 977 779 944, per correu electrònic postgrau@urv.cat o per videoconferència via Skype

Tota la informació sobre els màsters i postgraus es troba al web oficial de la URV.


Comentaris

envia el comentari