YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El servei de trens a Vacarisses es normalitzarà el 20 de desembre

El servei, que actualment pateix un recés de 15 minuts a l'altura de Vacarisses, tornarà a la normalitat abans de Nadal

Imatge d'arxiu d'un tren de l'R2 de Rodalies.
El servei de Rodalies a Vacarisses tornarà a la normalitat entre el 20 i el 22 de desembre | Cedida

Després de la tempesta sempre arriba la calma i el servei de Rodalies a Vacarisses tornarà a la normalitat entre els dies 20 i 22 de desembre. El tràgic descarrilament que va patir el tren al seu pas per la localitat del Vallès es va saldar, fa dues setmanes, amb un mort i 49 ferits. A conseqüència de l’accident, d’altra banda, el servei de Rodalies a Vacarisses es va haver d’interrompre.

Ara, però, sembla que tot podrà tornar a la normalitat, tal com ha expressat el president de Renfe, Isaías Táboas. El màxim responsable del servei de ferrocarrils es va reunir ahir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per analitzar la situació actual en aquest tram i per donar el vistiplau a la normalització del servei.

El servei entre Manresa i Terrassa, ja restablert

El servei de Renfe entre Manresa i Terrassa es va reprendre el dissabte posterior als fets. Tot i que amb una afluència de passatgers clarament inferior a la tònica habitual, el servei es va poder restablir dies després del tràgic accident.

Durant tot aquest temps, però, el tren s’ha vist obligat a  reduir ostensiblement la seva velocitat al seu pas pel punt on va tenir lloc l’incident. Quelcom que, de retruc, provocava que el temps del viatge entre Manresa i Terrassa augmentés 15 minuts més.

La notícia, finalment, arriba dues setmanes després del tràgic accident que va deixar un mort —un ciutadà d’origen uruguaià de 36 anys— i 49 ferits —entre els quals hi havia el maquinista del tren—.


Comentaris

envia el comentari