ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

La vaga de Metro obliga a regular l'accés a diverses estacions

Les més afectades són les de la línia L-5 de la Sagrada Família, Verdaguer i la Sagrera

Imatge
Cues per agafar els combois de l'L5 a l'estació de La Sagrera | Twitter

La nova jornada de vaga al Metro de Barcelona per la crisi de l'amiant ha tornat a provocar greus afectacions en el servei a primera hora del matí. La reducció de la freqüència de pas dels combois ha generat llargues cues i aglomeracions en diverses estacions. L'acumulació de gent ha estat tan gran que s'han hagut de regular els accessos en algunes estacions. 

Com acostuma a ser habitual, els principals problemes s'han produït a la línia L-5. Concretament, els passatgers que accedien a través de les estacions de la Sagrada Família, Verdaguer i La Sagrera, aquesta darrera també en l'accés a l'L-1, han hagut d'esperar el seu torn per poder accedir a les andanes. 

Aturades en els tres torns

El llarg conflicte que mantenen els treballadors amb TMB els ha dut a convocar tres noves jornades de vaga que començaven avui. Les aturades afecten els tres torns, de 6 a 10 del matí, de les 16 a les 20 hores a la tarda i de les 21.35 a les 23.35 al darrer torn. 

Imatge metro
Estacions com La Sagrera o Sagrada Família han patit aglomeracions a les andanes | CGT metro barcelona

 

El servei funcionarà a un 40% en les hores punta i a un 20% durant la resta d'hores d'aturades. Així, el trànsit de combois serà d'un 20% de 6 a 6.30 hores i passarà al 40% fins a les 9.30, on tornarà a un 20%. Tota la tarda funcionarà al 40% i les dues hores del torn de nit. Al llarg del dia, TMB informarà dels horaris a la seva pàgina web. Cal recordar que hi ha convocades dues noves jornades de vaga pels pròxims 20 i 24 de maig. 


Comentaris

envia el comentari