rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

La manifestació de taxistes bloqueja Barcelona

Els taxistes de Barcelona han convocat una vaga indefinida després que el TSJC hagi decidit mantenir la suspensió del reglament que restringia l'activitat d'Uber o Cabify a l'àrea metropolitana
Els taxis bloquejant la Gran Via de Barcelona | Twitter

 

ACTUALITZACIÓ / 18:15: Els taxistes tallen l'accés a l'aeroport per la C-31 amb una crema d'objectes. Hores abans, en protesta per la resolució d'avui del TSJC, un grup de taxistes havia tallat completament la mateixa via a l'altura de Viladecans. 

 

La C-63, d'altra banda, també resta tallada a Vidreres al punt de les sis de la tarda per la manifestació de taxistes. 

 

 

La vaga de taxistes bloqueja Barcelona. Les associacions de taxistes han donat avui el tret de sortida a una nova aturada en protesta després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi decidit mantenir la suspensió del reglament que restringia l'activitat d'Uber o Cabify a l'àrea metropolitana. 

 

Centenars de taxistes, doncs, han protagonitzat una marxa lenta des de l'aeroport fins a arribar al centre de Barcelona i bloquejar-lo al punt de les cinc de la tarda. Tots els carrils de la Gran Via de la ciutat comtal, doncs, resten tallats al punt de les cinc de la tarda. 

 

La Gran Via de Barcelona, doncs, resta tallada a hores d'ara entre Entença i Roger de Llúria

 

 

 

Unauto critica el «segrest de Barcelona» dels taxistes 

L'associació de les VTC, Unauto, considera que avui s'efectua un «segrest de Barcelona». Aquests, que han col·lapsat l'accés a la capital catalana per la Gran Via amb una marxa lenta instants després de conèixer que seguirà en peu la suspensió cautelar del reglament que regula les llicències VTC, han anunciat avui que es planten amb una «vaga indefinida». 

 

La Gran Via, tallada | Twitter

 

 

La patronal que agrupa al sector de les VTC, en aquest sentit, parla de «bloqueig il·legal» de la ciutat per part del «sector més radical» dels taxistes catalans.

 

 

Els taxistes han tallat l'accés a l'aeroport per la C-31

 

Imatge de la manifestació de taxistes tallant la C-31 | Twitter

 

 

La C-31 s'ha mantingut tallada a Viladecans en sentit Barcelona i hi ha hagut aturades en tots dos sentits per manifestació de taxistes programada per aquest divendres, 27 de juliol. Aquests, així mateix, han provocat 3 quilòmetres de retencions. La sortida de la via a l'aeroport ha restat tallada durant més d'una hora però, finalment, aquesta s'ha pogut reobirir al punt de les cinc de la tarda.