Aprofiten la vaga de taxistes per recrear l'escena inicial de 'La La Land'

Un director de fotografia, Pol Turrents, ha fet la seva versió del començament de la pel·lícula utilitzant la Gran Via plena de taxis com a escenari

Imatge de Turrents i els seus dos amics durant el vídeo
Imatge de Turrents i els seus dos amics durant el vídeo | CatalunyaDiari.cat

El fet que la vaga de taxistes de Barcelona estigui col·lapsant la circulació a la Gran Via de la ciutat comtal està provocant reaccions de tot tipus. Encara que la majoria són d’indignació, hi ha qui ha decidit prendre’s amb humor la situació.

És el cas del director de fotografia Pol Turrents, conegut per treballs a pel·lícules com ‘Sèrie B’ o a videoclips d'Estopa o Antonio Orozco, que va decidir aprofitar l’embús per fer la seva versió de l’escena inicial de la pel·lícula 'La La Land'. Amb el missatge, «els taxistes podran paralitzar la ciutat però no podran treure’ns els riures»  el cineasta es pren amb humor la situació de caos provocada al ritme de la música de la pel·lícula àmpliament oscaritzada.

Un vídeo que ha despertat aplaudiments a Twitter

La divertida ocurrència de Turrents ràpidament es va fer viral a la xarxa. Molts van ser els comentaris sobre l’actuació de l’autor del vídeo i els seus dos acompanyants on imiten a la seva manera, cantant i ballant, l’inici de la famosa pel·lícula protagonitzada per Emma Stone i Ryan Gosling. Com comenta el mateix Turrents, fins i tot els mateixos taxistes que eren a la zona es reien mentre feien la gravació i el felicitaven per la idea.

El vídeo, que dura prop de minut i mig, compta ja amb més de 200.000 reproduccions i és un dels temes més comentats en les últimes hores. Les xarxes han rebut amb entusiasme la iniciativa del tuiter de treure el costat positiu a una situació de crisi com la que està provocant la vaga dels taxistes.  

La vaga podria acabar avui dimecres

A l'espera que avui hi hagi una última reunió al Ministeri de Foment, és possible que aquesta tarda acabi d’una vegada per totes la vaga de taxistes. Si aquesta finalment continués, Turrent ha donat un bon exemple de com rebaixar la tensió i prendre’s amb humor una situació complicada per a tothom.


Comentaris

envia el comentari