Valeriano Pino, en una imatge d'arxiu

Vale Pino, nou Primer Secretari del PSC de Torredembarra

Els militants van escollir, de manera telemàtica, la nova executiva socialista al municipi

Els militants de l’Agrupació Socialista de Torredembarra van escollir ahir dissabte, 24 d’octubre, els seus representants per a l’executiva local de manera telemàtica. Precisament, la candidatura presentada per Vale Pino va aconseguir els avals necessaris i la llista va ser votada favorablement per la totalitat dels assistents, segons han explicat des del PSC torrenc en un comunicat.

Pino, amb aquest resultat, ha agraït «la feina i esforç» de tots els militants i simpatitzants durant els últims anys, «en especial la d’en Matías Redondo (Secretari d’Organització sortint), i la Mari Carmen Martín (que seguirà a la nova executiva, prenen el relleu de Redondo)». Vale Pino també ha tingut un record per a companys com Jordi Solé i Olga González, «que van ajudar a tirar endavant el projecte socialista a Torredembarra en moments molt complicats».

El regidor ha configurat una executiva «per continuar ‘[re]evolucionant’ la Torre, formada per bones persones i que ostentaran secretaries adaptades als seus coneixements o interessos». El major repte d’aquesta executiva, apunten els socialistes, serà el d’aconseguir «mobilitzar la joventut cap a les seves files i seguir augmentant el nombre de militants».

Concretament, la nova executiva del PSC de Torredembarra està formada per Vale Pino, com a Primer Secretari; Mari Carmen Martín, Secretària d’Organització i Consellera de Federació; Ginés Rodríguez, Secretari de Finances; Gemma García Cuartero, Secretària de Turisme; José García, Secretari de Seguretat Ciutadana; Angie Muñoz, Secretària de Formació i Comunicació; Charo Aranda, Secretària de Polítiques Feministes; Javier Doblado, Vocal Adjunt a comunicació; Manuel Campomanes, Vocal Adjunt a Organització; Patricia Valero, Vocal Adjunta a Polítiques Feministes i Lluís Usero com a President d'Honor.