URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Vanessa Bryant recupera el somriure després de la tràgica mort del seu marit i la seva filla

Kobe Bryant i Vanessa Bryant
Vanessa Bryant ha agraït els moltíssims homenatges rebuts pel seu marit i la seva filla | Catalunya Diari

Ha passat una mica més d'un mes de la tràgica notícia que va colpejar l'esport internacional. El 26 de gener, Kobe Bryant, la seva filla Gianna i altres set persones morien en un accident d'helicòpter a Califòrnia. Des de llavors, s'han produït nombrosos homenatges jugadors cap a l'exjugador de Los Ángeles Lakers, que en certa manera, estan servint per mitigar el gran dolor de la família, especialment de la vídua de Bryant, Vanessa

Vanessa Bryant es va mostrar molt afligida en el gran acte en record al basquetbolista que va tenir lloc a l'Staples Center fa uns dies. Ara, però, sembla que la dona de Kobe comença a superar la pèrdua i per això va voler compartir una imatge familiar davant d'un dels nombrosos murals del pare i filla morts que s'han pintat a la ciutat californiana. 

Recuperar el somriure

Encara que Kobe i Gigi ja no es troben amb elles, un cop han passat algunes setmanes, Vanessa va voler mostrar com ella i les seves tres filles intenten tornar a somriure tot i les dures circumstàncies. I ho va voler reflectir amb la lletra d'una bonica cançó de Nat King Cole, 'Smile': «Somriu, encara que et faci mal el cor, encara que t'estiguis trencant. Quan hi ha núvols al cel, podràs seguir endavant. Si somrius a través de la por i la tristesa, potser el sol brillarà per tu». 


Comentaris

envia el comentari