'La Vanguardia' confon el poble de Verges per «Vírgenes»

Les xarxes, ràpidament, s'han omplert de comentaris fent mofa del lapsus
La Vanguardia ha reba | La Vanguardia

La detenció dels alcaldes de Verges i Celrà per part de la Policia Nacional és una de les notícies del dia. Tots els mitjans del país en van plens i, en aquesta línia, un dels diaris de més prestigi de Catalunya, 'La Vanguardia', no ha volgut ser menys i per això manté la notícia a la seva portada. 

 

El que més crida l'atenció, però, és el lapsus que han patit en rebatejar el poble de Verges com «Vírgenes». Les xarxes, ràpidament, s'han omplert de comentaris fent mofa de la publicació, i han estat molts els qui han optat per donar encara més dimensió a l'error. El cert, però, és que d'errors com aquest, en fem tots. 

 

Daniel Cornellà, l'alcalde de la CUP de Celrà, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari

 

La notíca, és sobre els alcaldes de la CUP de Velrà i Verges, que han estat detingutsaquest matí a les 8 del matí. La Policia Nacional, en una operació de la Brigada d’Informació de Barcelona i de Madrid, sota la tutela d’un jutjat de Girona, han detingut onze persones aquest matí en diversos punts de Girona en el marc d’una investigació per desordres públics relacionats, segons algunes fonts, amb la manifestació del passat 6 de desembre contra Vox. Entre els tres detinguts hi ha l’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i l’alcalde de Celrà, Daniel Cornellà, els dos de la CUP. Les altres nou persones són membres del CDR de Girona, segons han explicat des de col·lectius independentistes de Girona.Comentaris

envia el comentari