La consellera d'Esports tarragonina, Elisa Vedrina, amb el primer tinent d'Alcalde, José Luís Martín, al velòdrom de Campclar.

El velòdrom de Campclar obrirà portes «aquest mes de març»

L'equipament es va tancar l'estiu de l'any 2016, quan van començar les obres de construcció de l'Anella Mediterrània

A partir de la setmana vinent, amb el decret de convocatòria d'eleccions generals ja signat i publicat,  les administracions públiques hauran de guardar silenci i abstenir-se d'anuncis i inauguracions fins que comenci, oficialment, la precampanya.

Aquest fet ha multiplicat les convocatòries de premsa i els anuncis de projectes els darrers dies a Tarragona, alguns d'ells factibles, altres mers projectes. En el capítol de factibles,  almenys compta amb partida pressupostària, l'anunci fet aquest matí de dijous, 28 de febrer, per part de la  conselleria d'Esports del govern municipal de l'Ajuntament de Tarragona. 

Elisa Vedrina, regidora de l'àrea, ha assegurat que «enguany es contractarà la millora dels camps de futbol municipals i es procedirà a la substitució de la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau. Així mateix es construiran els vestuaris del nou camp de rugbi».

Vedrina ha desgranat les quantitats previstes: «199.000 euros a la substitució de la coberta; 142.000 euros a millores als camps de futbol amb actuacions, entre d'altres, com la reparació dels murs perimetrals de la Floresta i Bonavista, així com l'arranjament de vestuaris i zones tècniques; 100.000 euros a la instal·lació de diferents mòduls adjacents al camp de rugbi, destinats als vestuaris, lavabos i una oficina; i 66.000 euros restants destinats als treballs d'escalfament de l'aigua de la piscina Sylvina Fontana». 

Treballs per valor de 30.000 euros

Un equipament que reobrirà les portes de manera immediata, aquest mes de març, és el velòdrom municipal de Campclar. Els últims mesos, abans i després dels Jocs Mediterranis, s’hi han efectuat diferents treballs, valorats en 29.204,05 euros, i que permeten «dignificar i modernitzar l’espai».

En concret, segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona mitjançant un comunicat de premsa, «durant aquests mesos s’han fet treballs per retirar i encapsular el fibrociment de la coberta, a més de l’arranjament dels vestuaris, millores en la il·luminació i renovació de la pintura».

El velòdrom, que romania tancat des de l’estiu 2016, quan van començar les obres de construcció de l’Anella Mediterrània, es posarà a disposició, «a partir de les pròximes setmanes, de la Federació Catalana de Ciclisme, els clubs ciclistes de la província i el conjunt de la ciutadania».

També et pot interessar: