Ja es coneixen els seleccionats per a la Biennal de Ceràmica del Vendrell

La mostra s'inaugurarà el 4 d'octubre al Portal del Pardo

La X Biennal de Ceràmica del Vendrell ja té els artistes seleccionats. El jurat ha donat a conèixer els noms del que prendran part en aquesta exposició que s'inaugurarà el 4 d'octubre a la sala del Portal del Pardo. Un cop més, la mostra ha comptat amb una gran participació, amb un total de 232 obres presentades de 111 ceramistes d'arreu del món, de llocs com Alemanya, Itàlia, Taiwan, Polònia, el Perú, Croàcia, França, Mèxic, els Estats Units o el Japó, a més de l'Estat espanyol.  

Els guanyadors de la Biennal, el 4 d'octubre

El jurat està integrat per la regidora de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell, Sílvia Vaquero, la ceramista Camil·la Pérez Salvà, la ceramista Núria Soley Casas, el crític d'art Màrius Domingo, i el tècnic de promoció cultural de l'Àrea d'Artesania del Consorci del Comerç, David Places. El mateix dia de la inauguració de l'exposició, el jurat donarà a conèixer els guanyadors d'aquesta desena edició, que s'enduran premis de 4.000 euros, 2.500 euros i 1.000 euros, respectivament.

Els tres guanyadors també compartiran una mostra conjunta el setembre del 2020, amb l'edició d'un catàleg que inclourà fotos de les obres exposades fetes per un fotògraf professional, així com un text de cada artista. Els ceramistes seleccionats pel jurat són els següents:

Avital Avital, de Ramat Gran (Israel), Lelia Cardosi, de Terracina (Itàlia), Ruth Cepedano, de Barcelona, Roger Coll, de Vic, Simcha Even-Chen, de Rehovot (Israel), Ángela García, de Barcelona, Alberto González Bustos, de Bellvei (Tarragona), Rachel Grimshaw, de Wigan (Regne Unit), Noemi Iglesias, de La Felguera (Astúries), Lee Jinhwi, de Kiel (Alemanya), Liu Jung Hui, de New Taipei (Taiwan), Sara León Fernández, de Badalona, Carlos Martínez, d’Elda (Alicant), Cristina Mato, d‘Oviedo, Li Mingshu, d’Oslo (Noruega), Miguel Molet, d’Albelda (Osca), Irina Razumovskaya, de Londres (Regne Unit), Olga Simonova, de Wiesbaden (Alemanya), i Yang Yu-Jui, de Tainana (Taiwan).