El Vendrell i el Calafell, eliminats de la Lliga Catalana

Els del Baix Penedès han quedat fora de la competició després que els vendrellencs deixessin escapar un 0-2 favorable i que els calafellencs perdessin contra el Barça

Marc Gual en una acció ofensiva davant el CP Calafell
Marc Gual en una acció ofensiva davant el CP Calafell | Víctor Salgado / FC Barcelona

L'hoquei del Baix Penedès ha quedat eliminat de la fase final de la Lliga Catalana després de perdre contra el campió de la Lliga Europea i el campió de la Copa de la CERS. El CE Vendrell ha caigut davant el Lleida Llista per 3 a 2 un encontre que, quan faltaven quatre minuts pel final, guanyava per 0 a 2 mentre que el CP Calafell no ha pogut fer res davant l'aplastant superioritat del FC Barcelona i ha estat golejat per 7 a 1.

Bon Vendrell sense final feliç

El Club d'Esports Vendrell tanca la Lliga Catalana trist per l'eliminació però pot estar satisfet amb les sensacions ofertes. L'equip que dirigeix Gonzalo Medina ha fregat la classificació per a les semifinals davant el campió de la CERS després de quallar un bon matx que podria haver estat millor si no li haguessin anul·lat un gol teòricament legal als roig-i-negres al fil del descans. Tot i aquest fet, Iker Casado ha avançat l'equip en el minut 36 i Pellizzari ampliava diferències dos minuts després.

El matx ingressava en els darrers cinc minuts d'encontre i se seguia guanyant per 0 a 2 fins que una falta directa transformada per Maxi Oruste feia pujar l'1 a 2 i Roberto di Benedetto, quan quedaven pocs segons pel final, establia un empat que forçava la pròrroga. En el temps extra, César Candanero marcava el 3 a 2 definitiu que elimina el CE Vendrell de la competició catalana.

El Calafell, sense opcions

El Club Patí Calafell de Jordi Esteva no ha pogut donar la sorpresa i ha caigut golejat davant la potència del FC Barcelona. L'equip blaugrana només tardaria dos minuts a avançar-se en l'electrònic gràcies a una diana de Pablo Álvarez. Sergi Panadero, en el minut tretze, feia un 2 a 0 que no es mouria fins al minut 38 gràcies a una nova diana de Pablo Álvarez, aquest cop de falta directa. Roca faria el 4 a 0 un minut després i Gerard Pujol anotaria la diana de l'honor pels verds a dos minuts pel final.

El gol calafellenc ha despertat un conjunt blaugrana que en els dos minuts que quedaven de partit ha aconseguit tres gols, obres de Marc Gual, Joao Rodrígues i Ignasi Alabart.