El Vendrell ja estudia com ampliar l'illa de vianants al carrer de les Quatre Fonts

L'objectiu és que l'actuació es pugui fer durant aquest mandat

Les obres d'ampliació de l'illa de vianants als carrers del Doctor Robert i de Prat de la Riba encara no han començat i l'Ajuntament del Vendrell ja està pensant a ampliar la zona de prioritat per a vianants a altres punts de la ciutat. Segons ha avançat aquest dimecres 31 de juliol l'alcalde del municipi, Kenneth Martínez, aquesta tardor es començarà a fer l'estudi per veure de quina manera es pot convertir el carrer de les Quatre Fonts en illa de vianants.

Aquest és un carrer que presenta diversos problemes de mobilitat. D'una banda, una de les voreres és tan estreta que no permet que hi puguin passar cadires de rodes o cotxets d'infants, amb el qual ho han d'acabar fent per l'asfalt. A més a més, el carrer és de dues direccions per la circulació de vehicles, un fet que complica el trànsit i la convivència entre vehicles i vianants.   

Resoldre problemes de mobilitat

Amb aquest panorama, l'actual govern municipal està decidit a resoldre la situació, i creu que la millor manera seria incorporar aquest carrer a la trama de vianants, que ja arriba fins al Portal del Pardo, a tocar de les Quatre Fonts. Però el batlle admet que la transformació no serà fàcil, ja que en aquesta via hi desemboquen els vehicles provinents de carrers com el Muralla o la riera de la Bisbal, amb el qual caldrà resoldre diferents reptes referents a la mobilitat.

A diferència del que ha passat amb l'actuació al Doctor Robert i el Prat de la Riba, que s'ha anat retardant en el temps, Martínez creu que en aquest cas l'actuació es podrà fer de forma més ràpida. La intenció del govern és que les obres es puguin fer durant aquest mateix mandat. Pel que fa al tram del Doctor Robert, Martínez ja va avançar fa unes setmanes que les obres començaran just després de la Fira de Santa Teresa, amb un període d'execució d'uns vuit mesos.

També et pot interessar: