Vergés dona per fet que no hi haurà canvis en l'ús de les mascaretes a Catalunya

La consellera de Salut ha demanat no «confondre» la ciutadania i ha donat per fet que la nova norma no hauria d'implicar cap canvi per al territori

La consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, veu «inaudit» que el debat sobre la taula ara sigui una nova normativa estatal sobre mascaretes que té com a origen un decret del juny del 2020. Vergés ha demanat no «confondre» la ciutadania i ha donat per fet que la nova norma no hauria d'implicar cap canvi per a Catalunya.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Nosaltres ja la tenim obligatòria», ha dit en relació a la mascareta, recordant que també és d'ús obligat en espais oberts, sempre que no sigui «incompatible» amb l'activitat que es vol dur a terme. Com a exemple, ha parlat de banyar-se a la platja. «Per nosaltres no és res nou», ha insistit, assegurant que Catalunya es manté amb l'ús de la mascareta dins dels mateixos paràmetres que ho ha fet des de l'estiu passat.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari