El cicle Vermusic a Reus torna amb l'actuació d'After Dark Trio a l'Estació Enològica

El concert es realitzarà en aquest emblemàtic edifici modernista aquest divendres 20 de juliol a partir de dos quarts de nou del vespre

 

Aquest divendres  torna el cicle musical de petit format en espais singulars  de la ciutat de Reus, el Vermusic, promogut per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Reus i amb el patrocini de Vermuts Miró. Aquest esdeveniment  forma part de la programació cultural de la ciutat  i es tracta de la seva segona edició, després de l'èxit assolit durant l'any passat. Així doncs, aquest divendres 20 de juliol a partir de les 20.30 hores es durà a terme un nou concert de la mà de músics de molt alt nivell de casa nostra. 

Concretament serà el trio After Dark qui posarà el ritme en aquest Vermusic, amb les seves versions pop-rock acústiques, amb la delicada veu de la cantant Rut Enguita, acompanyada de la guitarra de Cristo Luceno, la percussió de Jordi Salvadó i el contrabaix de Xavier Canyissà. La seva  influència musical desemboca en temes més a prop del jazz, produïnt una barreja molt interessant, versionant cançons molt conegudes al llarg de la història musical, però amb el seu aire propi. El concert es durà a terme en un espai emblemàtic de Reus, com és l'Estació Enològica, ubicada al passeig de Sunyer 4-6. L'Estació Enològica és un conjunt d'edificis obra de l'arquitecte reusenc Pere Caselles, que tot just enguany la ciutat està immersa en recordar la seva importància, i concretament aquesta és una mostra destacada de l'arquitectura industrial modernista.

Per assistir al concert s'ha de fer la petició per telèfon al 977 010 200 o enviant un correu a ciutatdelamusica2018@reus.cat. La programació del Vermusic 2018 és de set espectacles, el 60% dels quals «està representat per música de Reus d'altíssim nivell» segons va assegurar Marc Moncusí, director artístic del cicle. Aquest serà el quart concert de la segona edició del cicle Vermusic, fins ara ja han actuat Camerata XXI al Mas Calbó, el Dúo Miró al Círcol de Reus i Jaume Casanova i Jaume Torrent al claustre de l'Institut Vila-seca.