Vicent Pallarès deixa la direcció de l'Aeroport de Reus i el substituirà Juan Crespo

L'actual director de la infraestructura reusenc passarà a dirigir l'Aeroport de Girona | Juan Crespo és l'actual director del de Sabadell

El fins ara director de l’Aeroport de Reus, Vicent Pallarès, deixa el càrrec després de dinou anys al capdavant de l'aeròdrom reusenc per fer-se càrrec del de Girona-Costa Brava. Pallarès que s'incorporarà a la nova feina en les properes setmanes, passarà a dirigir un aeroport amb un volum de passatgers anual superior al de la capital del Baix Camp i operatiu les 24 hores del dia. A més, haurà d’afrontar el gran repte de transformació de l’aeroport gironí convertint-se, tal com ha anat explicant la Generalitat de Catalunya, en la quarta pista del de Barcelona.

El càrrec de Vicent Pallarès l’ocuparà Juan Crespo, actual màxim responsable de l’Aeroport de Sabadell i anterior executiu de servei de l’Aeroport de Barcelona. La seva incorporació està prevista al setembre, moment en també es farà totalment efectiu el traspàs de poders de Pallarès a Girona. D’aquesta manera, Crespo passarà a dirigir un aeròdrom amb una major capacitat operativa ja que el de Sabadell desenvolupa bona part de la seva oferta a vols de formació. El nou director de la infraestructura reusenca tindrà diversos reptes sobre la taula entre els quals cal destacar l'absorció de tràfic aeri procedent de l’Aeroport del Prat del Llobregat, la consolidació del nombre de passatgers que passen per l’aeròdrom reusenc o treballar per la desestacionalització de l’aeroport.

L'activitat de l'aeroport de Reus durant l'estiu

Aquest passat mes de juny l'Aeroport de Reus va rebre 190.000 passatgers, la xifra més alta en tot l'any 2019 amb molta diferència. Una dada que confirma les  bones perspectives que fa temps que s'anuncien de cara a la temporada turística d'aquest estiu. En la suma del primer trimestre del 2019, han passat 393.000 usuaris per la instal·lació reusenca, el que significa un creixement del 3% respecte el mateix període gener-juny de l'any passat.  La previsió és que l'aeroport de Reus superi el milió de passatgers tal com ho van fer l'any 2018.

NordWind retalla la connexió Moscou-Reus

L'aerolínia russa NordWind Airlines ha eliminat la connexió que unia Sheremetyevo (Moscou) i Reus. La companyia va deixar de prestar els seus serveis fa quinze dies quan va decidir abandonat l'Aeroport de Reus per, tal com expliquen fonts d'Aena, «raons operatives». D'aquesta manera, l'aeroport de Reus ofereix una oferta de 30 destinacions diferents: Londres (Gatwick, Stansed, Luton i Southend), Liverpool, Manchester, Birmingham, Newcastle, Nottingham-East Midlands, Leeds-Bradford, Doncaster-Sheffield, Bristol, Dublín, Belfast, Shannon, Cork, Knock, Glasgow, Edimburg, Aberdeen, Cardiff, Amsterdam, Eindhoven, Brusel·les (Zaventem i Charleroi), Frankfurt (Hahn), Gdansk, Tallinn, Milà-Bèrgam i Tessalònica.

Amb l'adéu de NordWind Airlines, les companyies i touroperadors que operen a Reus són catorze. Ryanair, Jet2tweets, TUI IK, TUI Ireland, Thomas Cook Airlines, easyJet, Transavia, Brussels Airlines i TUI fly Belgium se n'encarreguen dels vols regulars mentre que Pegas Touristik, Royal Flight, Coral Travel, Barrhead Travel i Sunway Travel operen vols xàrters.

També et pot interessar:

L'Aeroport de Reus: 50 anys al servei del turisme