Vicente del Bosque: «Visc el judici amb dolor»

L'exentrenador del Reial Madrid ha explicat als micròfons de 'RAC1' que segueix el judici per l'1 d'octubre amb molt de dolor

Vicente Del Bosque diu que està vivint el judici per l'1 d'octubre amb dolor
Vicente Del Bosque diu que està vivint el judici per l'1 d'octubre amb dolor | Fundación Addeco

«Segueixo el judici però no vull opinar perquè no tinc perquè posicionar-me». Aquestes són les declaracions de Vicente del Bosque, qui ha parlat sobre l'actualitat política del país i la seva opinió del judici de l'1-O durant una entrevista al 'Tu Diràs' de 'RAC1'. L'exentrenador del Reial Madrid ha reconegut que segueix el judici amb dolor: «Ho visc amb una mica de dolor, m'agradaria que això no estés passant», confessava.

Aposta per un tarannà més cordial entre les dues parts

Del Bosque també ha parlat del procés català i de l'actitud dels dos bàndols. El salamanquí creu que fa falta més cordialitat, i ha afirmat que no triem on naixem i no hi ha diferències entre nosaltres. «M'agradaria que tots ens escoltéssim més els uns als altres, que tots tiguéssim un tarannà més cordial, més d'unir que de separar. Al final, no triem on naixem: jo vaig néixer a Salamanca, un altre a Girona, crec que no hi ha diferències entre uns i altres. No vull entrar més», deia.

Tot i així, Del Bosque ha reconegut que, centrant-se en el futbol, des del seu punt de vista una separació entre Catalunya i Espanya no seria positiva: «Sé que el futbol no és important però sí que seria dolent pel nostre esport que hi hagués una separació», afirmava.

«Entre Messi i Cristiano, em quedo amb Messi»

D'altra banda, l'exentrenador del Reial Madrid ha afirmat que en una comparativa entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo, escull Messi. «Per una circumstància, més enllà d'on jugui. El veig un jugador més natural, més de carrer, de barri, de tota la vida, jugant amb els amics al carrer. No obstant, Cristiano té un valor extraordinari, amb unes condicions físiques i tècniques d'un gran golejador, però em quedo amb Messi, sí», declarava.

Sobre l'estat de forma de Leo Messi, Del Bosque té clar que «s'han acabat els qualificatius per definir-lo»: «Messi gairebé sempre juga bé. Hi ha jugadors que mai ho fan malament i que si l'entrenador no el posa és pensant en fer el millor pels futbolistes. Té una regularitat impressionant, se m'han acabat els qualificatius per definir-lo. Messi és un jugadoràs».


Comentaris

envia el comentari