victor valdés

Els motius reals pels quals Valdés ha deixat el Barça

L'exporter del primer equip només haurà estat onze setmanes al capdavant de l'equip

Víctor Valdés podria posar fi a la seva trajectòria com a entrenador del Juvenil A del FC Barcelona aquest mateix dilluns, després de només onze setmanes al capdavant de l'equip. Segons ha avançat 'El Mundo', la gota que va vessar el vas va tenir lloc el passat divendres, després d'una suposada esbroncada amb el seu immediat superior, i fa uns anys companys d'equip, Patrick Kluivert.

Les desavinences entre els dos es fan fer palès en una discussió de la setmana passada que, tot i no arribar a les mans, va posar punt final a un acord professional, en el qual, sembla que Valdés mai ha acabat d'encaixar.

Un comiat que es veia venir

Abans d'aquesta discussió, fonts pròximes al club, han explicat que Valdés ja es va acomiadar dels jugadors i els va dir que pujaria al despatx on també estaven Jordi Roura i Aureli Altimira. Davant aquesta tensa situació, tot apunta al fet que en les pròximes hores es confirmi la marxa de l'exporter del primer equip  que, des de la seva arribada, ha hagut d'enfrontar-se a contínues qüestions sobre la seva forma de veure, entendre i dirigir el Juvenil A.

Una de les decisions de Valdés que més ha donat a parlar ha estat la de veure l'alineació com un taulell d'escacs, l'anomenat 'Futtack'. Aquesta nova visió va portar al tècnic a posicionar els seus jugadors en una estratègia de 4-4-2, mentre que la resta de directius es portaven les mans al cap en considerar que el millor per aquestes categories era jugar amb un 4-3-3 o un 3-4-3.

 

Altres problemes en les seves 11 setmanes com a tècnic

Però aquest no va ser l'únic punt d'inflexió en la seva trajectòria, ja que des de la seva arribada el passat 19 de juliol,  també ha hagut de rebre crítiques per no cuidar com es mereixen les apostes del club, per protagonitzar problemes amb la premsa, insultar a àrbitres o organitzar barbacoes amb el seu equip a La Masia. Així doncs, després d'aquesta tempesta d'ideologies i de formes de veure el futbol, Valdés sembla que haurà de conformar-se a veure'l i gaudir-lo des d'una àrea més allunyada del terreny de joc.

 

També et poden interessar...