Victoria Federica en una festa d'aniversari

Victòria Frederica, en el punt de mira: el que fa mentre estem confinats

La jove no deixa de crear polèmica

El coronavirus ha provocat que ens veiem obligats a complir amb el confinament a casa nostra, per tal d'evitar que la pandèmia segueixi propagant-se. Una situació que no resulta precisament agradable per la quantitat de dies que portem sense poder sortir de casa.

No obstant això, sembla que no tothom està patint per la quarantena. En concret, una de les persones que està aprofitant per passar-ho bé és Victòria Frederica, la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar.

Festes i barbacoes entre amics

La jove va suscitar polèmica només ser decretat l'Estat d'Alarma, ja que en lloc de quedar-se a Madrid, a la seva residència habitual, va ser enxampada amb el seu xicot (el dj Jordi Bárcenas) comprant amb total tranquil·litat en un supermercat d'un poble de Jaén, a Andalusia. Aquesta 'enxampada' va fer que les xarxes s'omplissin de comentaris en contra per haver-se saltat la norma imposada pel govern.

I precisament a Jaén és on està passant el confinament amb el seu noi i diversos amics més. És més, sembla que ho està gaudint al màxim d'acord amb la informació que avança 'La Razón'. El grup d'amics es troba junt en una finca on s'està celebrant la quarantena com si es tractés d'unes vacances. Segons el mitjà citat, els joves no deixen de fer festes i de gaudir de barbacoes. I tot mentre la seva mare, la infanta Helena, està sola a casa perquè Froilà també va preferir deixar Madrid i anar-se'n a un xalet d'uns amics a Marbella.

El mitjà ha revelat a més que la font que els ha donat la informació sobre Victòria Frederica és algú de l'entorn de la família. Una font que també ha donat a conèixer que ni a l'esmentada germana de Felip VI ni al seu exmarit els agrada la parella que té la seva filla, ja que «l'ha transformat totalment. No els agrada tanta vida nocturna i que sigui tan amant de la gresca. Tenen por que la seva filla es converteixi en un altre polèmic Froilà».