La vident catalana Luz Arnau

La vident catalana Luz Arnau retira l'àudio viral sobre la pandèmia de coronavirus

Ha insistit que en cap moment pretenia generar «alarma social»

ACTUALITZACIÓ 24/03/2020 

La mediàtica vident Luz Arnau, que aquestes últimes hores ha estat en boca de tothom, ha compartit a través del seu canal de YouTube un petit vídeo, en el qual ofereix explicacions sobre l'àudio que ha estat circulant en les darreres hores per les xarxes socials.

Entre altres coses, Arnau reconeix que l'àudio es va emetre a través de la ràdio, i que «en cap moment» la seva  intenció era que es tornés «viral». «Avui he hagut de retirar l'àudio de tots els meus canals a petició de la productora del programa de ràdio, i de Facebook», assegura la vident, que insisteix en què no pretenia generar «alarma social». 

La misteriosa predicció de Luz Arnau a RAC1

Les xarxes han quedat garratibades en les darreres hores, arran d'una situació que es produïa el cap de setmana passat al programa 'Misteris', de RAC1. En l'espai, que s'emet les matinades dels caps de setmana, el locutor Àlex García va recuperar un tall del mateix programa emès l'octubre de l'any 2019.

Es tracta d'una entrevista amb la vident catalana Luz Arnau, en què se li pregunta com albira l'any 2020, que en aquell moment falten poques setmanes perquè comenci. Arnau adverteix que serà un any «difícil» perquè «la humanitat està en moment de canvi espiritual i rescissió» i anticipa que «morirà molta gent».

L'àudio ha estat retirat per la mateixa vident

En ser preguntada per aquesta fatalista predicció, Arnau acaba dient que la causa de tot plegat serà relacionada amb l'esfera bacteriològica, tot i que no s'atreveix a concretar si es tractarà d'un virus mortal o un atac químic.

En tot cas, Arnau s'aproxima i molt a definir una pandèmia com la que estem vivint actualment, la del coronavirus. Pel grau d'encert en la seva predicció, l'àudio s'ha tornat viral i ja corre a través de Whatsapp i de diverses xarxes socials. Cal dir però que l'àudio ja no es troba disponible, després d'haver circulat per les xarxes.