El vídeo de l’home que planta cara al guàrdia civil fals de Waterloo

Jaime Vizern ha esdevingut un buscador continu de polèmiques, després de protagonitzar diversos capítols contra gent independentista que deixen molt a desitjar

Fotograma del vídeo
Fotograma del vídeo | Twitter

El president de la plataforma Democracia y Unidad Española, Jaime Vizern, ha tornat a esdevenir protagonista d’un enfrontament amb persones afins al sector independentista. Després de personar-se a les portes de la casa on residia Puigedmont a Waterloo vestit de guàrdia civil, i d’agredir diversos membres de grups antifeixistes i dels CDR, ara torna a ser notícia per formar part d’un enfrontament que ell mateix ha provocat quan estava retirant creus grogues a Berga.

Un veí de Berga no ha dubtat en plantar-li cara a l’ultra d’extrema dreta

El que potser no esperava Vizern, és que es trobaria amb un home que, lluny d’acoquinar-se davant l’agressivitat de l’ultra, li plantaria cara. El ciutadà anònim s’ha apropat a Vizern tan bon punt ha vist les seves intencions, i no ha dubtat en convertir-se en la seva ombra mentre li retreia contínuament el seu comportament.

De fet, al començament del vídeo es pot veure aquest berguedà perseguint l’ultra, que anava arrancant totes les creus grogues que trobava al seu pas. Després de forcejar una estona, la discussió ha anat pujant de to, i mentre l’home provinent de Berga li deia que «tu no ets ningú per agafar la creu», Jaime Vizern li etzibava «jo les prendré quan em doni la gana».

Moment en el qual forcejaven el ciutadà anònim i l'ultra
Moment en el qual forcejaven el ciutadà anònim i l'ultra | Twitter

 

Vizern ha donat una empenta a l’home, que no ha pogut més i ha esclatat

El ciutadà anònim, però, no ha reculat davant l’actitud agressiva del president de la plataforma espanyolista, i s’ha plantat davant seu mentre li retreia que les seves accions s’emmarquen dins la llibertat d’expressió, i que si volia, podia posar les seves pancartes, però no treure les dels altres. Davant aquest argument, l’ultra ha respost que «les expressions, a casa», i ha continuat buscant més creus grogues per emportar-se-les.

 La discussió ha anat pujant de to i, després d’una empenta que Vizern ha proferit al ciutadà berguedà, aquest ha esclatat i li ha soltat un: «que deixis estar això, que et foto la creu pel cap!», moment que l’ultra ha aprofitat per dir-li: «Vinga, va, intenta-ho!». Tot seguit, han tornat a forcejar i, quan semblava que la cosa se n’anava de mare, l’espanyolista ha marxat amb les creus grogues.

Alguns titllen aquest ciutadà anònim «d’heroi»

Però ni això ha aconseguit fer que es rendís l’home al qual alguns titllen fins i tot «d’heroi» , que ha prosseguit amb la seva causa i s’ha plantat davant el vehicle de Vizern per tal d’impedir que marxés, fins que tornés les creus al seu lloc. En aquell moment ja hi havia al lloc dels fets un grup de curiosos que ho gravaven tot amb els seus mòbils.

El ciutadà anònim, davant el cotxe de Vizern
El ciutadà anònim, davant el cotxe de Vizern | Twitter

 

Quan l’ultra ha vist que el ciutadà berguedà no pensava moure’s ni un mil·límetre, ha decidit trucar als Mossos d’Esquadra al·legant que gent que no el coneixia l’havia intentat agredir i li estava causant problemes. Com de gran devia ser la seva sorpresa quan, en arribar les autoritats, en lloc de donar-li la raó a Vizern, van procedir a requisar-li les dues creus que havia introduït al seu vehicle. 


Comentaris

envia el comentari