IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

«22 altra vegada», l'emocionant nou anunci de la Loteria de Nadal

Relata la història d'en Juan, un home que descobreix la felicitat després de compartir el dècim guanyador

S'acosta Nadal i, com cada any, també la mítica i celebrada Loteria. Amb l'habitual lema «El premi és compartir-lo», l'anunci d'aquest any se centra amb un home que viu anclat al passat i que és feliç en compartir el dècim guanyador. 

L'anunci del Gordo de Nadal, dirigit per Javier Ruiz Caldera, és aquest any un homenatge al 'Dia de la Marmota'. El protagonista de l'emocionant relat és enguany en Juan, un home ancorat al passat i que veu com és infeliç tot i guanyar cada any la Loteria. D'un any per l'altre, però, l'home opta per trencar el guió establert i comparteix el dècim, quelcom que li reporta la felicitat més absoluta. 

El relat d'en Juan, un home atrapat al passat 

El to emocional és, altra vegada, l'ítem principal de l'espot. Si bé és cert que altres anys s'ha apostat per mostrar personatges desafortunats que veien com els tocava la Loteria de Nadal, aquest any es mostra un home que es nega a compartir el premi. En veure que tot i els guanys de la loteria continua sent infeliç, opta per compartir el premi amb la gent del seu entorn. 

De cara a aquest Nadal, Loteries preveu invertir en publicitat un total de 30,4 milions d'euros per a les campanyes del Gordo i d'El Niño. L'agència de mitjans que es farà càrrec de l'anunci, d'altra banda, serà 'Universal McCann'. Cal destacar que aquesta agència s'estrenarà enguany en la gestió d'aquest tipus d'anuncis després d'imposar-se a l'empresa 'Maxus' a concurs públic. 

Ara, doncs, només cal comprar el dècim i esperar, com cada any, que la Loteria de Nadal ens regali una pluja de milions.        


Comentaris

envia el comentari