Imatge del rescat d'un gos a Blanes

Vídeo angoixant: el complicat rescat d’un gos atrapat en un pou de 6 metres a Blanes

Els fets van tenir lloc dimecres en una zona agrícola i l’accés al forat ja ha estat tancat i senyalitzat

Història angoixant però amb final feliç la que es va viure el passat dimecres, 4 de març, a Blanes, a la Selva, on un gos va caure en un pou d’aigua de sis metres, que estava amagat en una zona agrícola, i va quedar-hi atrapat. Afortunadament, els Bombers i la Policia Local el van poder rescatar i l’animal va tornar a la superfície sa i estalvi. Aquest és el vídeo del moment del rescat:

El rescat es va fer amb cordes i un dels quatre bombers que hi havia va accedir al forat amb una escala.  Un cop va ser recuperat, l’amo del gos va agrair als equips d’emergències la tasca que van dur a terme. En concret, els fets van tenir lloc mentre l’animal i el seu propietari passejaven per una zona agrícola de Blanes molt a prop del riu Tordera. El gos va caure en aquest pou d’amplada molt reduïda i, segons el seu amo, estava molt espantat i amb poques forces. 

Es dona la circumstància que el pou està molt amagat entre la vegetació, raó per la qual els agents locals i els bombers van tancar i senyalitzar amb tanques i cinta de balisa tot l’entorn del forat, amb l’objectiu de prevenir qualsevol altre accident semblant amb persones o animals. De fet, la policia de Blanes es posarà en contacte amb el propietari de la finca perquè assumeixi la senyalització definitiva del pou.