Imatges de l'hospital de Xiaogan

Un home sospitós de tenir coronavirus estossega expressament a dos metges a la Xina

L'home reacciona malament en saber que el medicament que necessitava s'havia esgotat

La preocupació per la propagació del coronavirus és cada dia més evident. L'aparició de nous casos arreu d'Europa genera una onada de preocupació que pot desembocar en situacions inversemblants, com la que va protagonitzar un ciutadà xinès que acabava de tornar de Wuhan, l'epicentre del brot.

A les imatges, publicades en un mitjà de comunicació xinès, es pot veure com  l'home, sospitós de tenir coronavirus, s'apropa a un taulell de l'hospital Xiaogan on es troben dos metges amb mascareta. Segons informa 'Asia One', feia quatre dies que l'home estava a 39 graus de febre i s'havia d'apropar el centre sanitari per entregar una recepta mèdica.

Després d'una breu conversa, l'home descobreix que el medicament que necessitava s'havia acabat i mostra el seu malestar tossint expressament a la cara dels dos metges, que s'aparten immediatament d'ell.

Quan l'home va marxar, els sanitaris van procedir a desinfectar la zona i avisar a les autoritats. Poc després, els agents van localitzar l'home i el van obligar a demanar disculpes públicament. Tot i l'evident tensió del moment, tant els metges com personal de l'hospital han declarat als mitjans locals que «poden entendre com es va sentir en aquell moment».

També et pot interessar...