Un grup d’artistes fa un cançó de ‘reggaeton’ que dona suport a Ada Colau

L’equip de BComú ha assegurat que aquest videoclip no forma part de la campanya electoral per les municipals del 26-M

Videoclip a favor d'Ada Colau realitzat per un grup d'artistes de Barcelona
Imatge del videoclip a favor d'Ada Colau realitzat per un grup d'artistes de Barcelona | Caderas Crew

Un grup de músics, artistes i professionals de l'audiovisual de Barcelona han publicat un videoclip a ritme de 'reggaeton' donant suport a la política d'Ada Colau. «Ada is in da house» és el nom d'aquesta cançó inèdita que firma el grup de creatius Caderas Crew i que, després que s'hagi penjat a la xarxa YouTube aquest dilluns, ja té més de 26.000 visualitzacions, fent-se viral.

El tema posa en valor la proximitat d'Ada Colau als barris i qualifica l'actual alcaldessa de la capital catalana «d'històrica» contraposant-la a Manuel Valls i Ernest Maragall, que «són història».

Una cançó en favor d’Ada Colau

«Ada is in da house» és una cançó que, a ritme de ‘reggaeton’, reivindica els mèrits de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb frases com que «de ningú gran sóc neboda», i el seu passat d'activista al capdavant de la Plataforma d’Afectats per la hipoteca (PAH). Deixant ben clar que és on és per mèrits propis i no com alguns d’altres formacions polítiques, empreses o mitjans de comunicació, entre altres.

Videoclip a favor d'Ada Colau realitzat per un grup d'artistes de Barcelona
L'equip d'Ada Colau no reconeix aquesta cançó com a pròpia de la campanya electoral | Caderas Crew 

La cançó també recorda que «el carrer és la meva corona» i assegura que des de l'Ajuntament ha «sacsejat» empreses com Endesa, Airbnb o els banquers, a la vegada que ha treballat pels llogaters, les ‘kellis’ o els taxistes. A més a més, la lletra de la cançó defensa un «futur feminista» que queda patent en el text que està escrit a la dessuadora vermella que porta l’Ada Colau animada: «Aplasta el patriarcat».

Cal destacar, però, que l'equip d’Ada Colau no reconeix aquesta peça com un vídeo propi per la campanya oficial de BComú per les eleccions municipals a l’alcaldia de Barcelona del pròxim 26-M, com si que ho va ser, en  canvi, la rumba del «Run-Run» l’any 2015, i que aquesta cançó ha estat editada per un grup de professionals de l’audiovisual de la ciutat de Barcelona que donen suport a l’alcaldessa de la ciutat comtal.

  • També pots llegir: Maragall guanyaria les municipals a Barcelona, segons l'última enquesta

Comentaris

envia el comentari