Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els flocs no han arribat a enfarinar el paisatge

Vídeos: Nevada sorpresa als Ports aquest dimarts

Els xàfecs de la tarda combinats amb les baixes temperatures han deixat un ruixat de neu a partir de 1.200 metres, però no ha arribat a enfarinar el paisatge.
Els flocs no han arribat a enfarinar el paisatge
Els flocs no han arribat a enfarinar el paisatge | Arxiu

La situació meteorològica es complicarà força al llarg de les properes i ja hem tingut els primers símptomes aquest dimarts, 3 de desembre, amb alguna sorpresa inclosa en forma de neu. Al llarg de la tarda, han arribat ruixats febles a les Terres de l’Ebre que, a contra pronòstic, han estat en forma de neu a la zona dels Ports a una cota de tan sols 1.200 metres. 

Una nevada anecdòtica que no ha enfarinat el paisatge però sí que ha fet que, durant una bona estona, s’hagi pogut veure un bon ruixat de neu a partir d’aquesta cota. Tot i que el xàfec no ha comportat més conseqüències, les persones que han pogut presenciar el fenomen han gaudit amb sorpresa i alegria la cortina de flocs de neu entre els arbres i s’han compartit algunes imatges a les xarxes socials:

Neu potser de nit, però no es repetirà demà

Els ruixats que vagin arribant a les Terres de l’Ebre encara poden ser en forma de neu fins a primeres hores de la matinada a les parts altes dels Ports, però això no es repetirà demà dimecres, quan arriba la part forta del temporal de llevant, ja que les temperatures pujaran amb l’entrada dels vents marítims més temperats i amb elles també ho farà la cota de neu, que se situarà entorn dels 1.600 metres a gran part de Catalunya. De fet,  la notícia serà el temporal de pluja, vent i mala mar a moltes comarques.Consulta aquí la previsió meteorològica completa per a les properes hores.