Festa Major d'Estiu de Vila-seca

Vila-seca encara el punt àlgid de la seva Festa Major d'Estiu

La cultura popular i els grans concerts seran els protagonistes de la darrera setmana de la festa

Des del passat dijous, 25 de juliol, Vila-seca resta immersa en la seva Festa Major d'Estiu; una festa que  viurà els seus dies més intensos i participatius aquesta setmana, de la mà de la cultura popular i els grans concerts de nit.

Tots els actes de la Festa Major d'Estiu de Vila-seca

Rumba Catalana, Doctor Prats i Saratoga

D'aquesta manera, després de la jornada plenament musical de dimecres, on destacarà especialment el Concurs de Karaoke, l'Espai chill out o el Concert de Rumba dels Triampa Rumba Catalana, el dijous donarà la benvinguda a l'agost per la porta gran, amb la Cercavila del Seguici Tradicional i el concert de Doctor Prats; un èxtasi festiu que seguirà l'endemà divendres, amb el correfoc petit i les actuacions de Saratoga, Centinela i Lujuria.

Cap de setmana tradicional i popular

Sense abaixar el pistó, el cap de setmana serà el torn dels actes més característics i tradicionals de la festa vila-secana. Dissabte serà tota una jornada de gamma extra, amb una diada castellera que comptarà amb els Xiquets de Tarragona, la Colla Vella de Valls i els amfitrions, els Xiquets de Vila-seca, i una nit que s'il·luminarà amb les espurnes de la  I Trobada Nacional de Diables per Vegueries.

El protagonisme de diumenge serà per a  Cercavila de Trabucaires i el castell de focs final, si bé els diables veterans no es volen quedar enrere i demostraran a les noves generacions que diable s'ho és tota la vida, amb la Tabalada i Correfoc dels Històrics.

Festa Major d'Estiu de Vila-seca
Vila-seca encara el punt àlgid de la seva Festa Major d'Estiu | Ajuntament de Vila-seca