Cheikh ha quallat una molt bona actuació amb aturades de mèrit

Empat sense gols entre el Nàstic i el Villarreal B

El Nàstic empata (0-0) al camp del Villarreal B en el penúltim amistós de pretemporada. Els grana deixen la porteria a zero en la reestrena de Perone com a defensa grana

Cheikh ha quallat una molt bona actuació amb aturades de mèrit | Gimnàstic

El Nàstic de Tarragona ha empatat a zero al camp del Villarreal B, un dels rivals més durs que els grana es trobaran teòricament durant la temporada 2019-2020 en el grup tercer de Segona B. Els castellonencs, que la passada campanya van finalitzar en la tercera posició de la classificació, ha estat una dura pedra de toc per calibrar les forces de l’equip entrenat per Xavi Bartolo. El tècnic lleidatà ha presentat una alineació amb una defensa que ha barrejat els suposats titulars amb els suplents, a més d’alinear per segon cop aquesta pretemporada un Habran que ha tornat després de les molèsties que ha arrossegat les darreres jornades.

Amb novament Carreón sobre la gespa, enganxant amb Lolo Plá, Lasso i Habran com a jugadors més ofensius, els tarragonins han buscat obrir la llauna. Ara bé, els primers que ho han provat amb perill han estat els locals. Cheikh, en el minut 13, evitava el gol amb una bona intervenció i posterior rebuig de la defensa. La resposta tarragonina seria pel francès Habran, qui fregava el 0 a 1 amb un xut ajustat al pal. Cinc minuts abans del descans, els groguets tornaven a inquietar una defensa grana que canviaria quasi en la seva totalitat en el segon temps.

Bruno Perone ha redebutat com a futbolista del Nàstic
Bruno Perone ha redebutat com a futbolista del Nàstic | Gimnàstic

Cheikh i Rodríguez, els únics que han jugat 90 minuts

Exceptuant el porter Cheikh i el central Juan Rodríguez, la resta de l’equip ha canviat en el segon temps. L’onze posterior al descans sí que s’ha assemblat molt al teòric titular. Bonilla, Goldar i Valentín han acompanyat Rodríguez en la defensa, Petcoff i Márquez s’han fet els amos del centre del camp nastiquer, Giner i Ballesteros han actuat per les bandes i Prats i Pereira han intentat protagonitzar el perill. Malgrat els canvis, el gol no ha arribat. El Villarreal B ha pogut marcar l’1 a 0 en el minut 78 però Cheikh ha rebutjat el perill. El Nàstic ha respost dos minuts després amb una ocasió de Petcoff que ha estat a punt de convertir-se en el gol del triomf.

Goldar, amb un cop a la cara, s’ha retirat de la gespa en el minut 85 i Viti ha tornat a saltar a la gespa tot i ja haver competit en el primer temps i haver estat substituït en el descans. Amb aquest empat (0-0), duel on Cheikh ha quallat una molt bona actuació i on les ocasions de gol nastiqueres han estat escasses, els grana posen punt final a la penúltima cita de la pretemporada. La darrera, diumenge 18 a les 19.00 hores al camp del València Mestalla.

Carreón realitzant una entrada a un jugador del Villarreal B
Carreón realitzant una entrada a un jugador del Villarreal B | Gimnàstic

Villarreal B

Josele, Migue, Goyo, Carlos, Pepe, Ramón, Iván, Lozano, Edu, Akale i Villa. Han sortit al descans: Fuoli, Beitia, Morante, Baena, Collado i Millán

Cheikh, Albarrán, Perone, Rodríguez, Brugui, Viti, Abeledo, Lasso, Carreón, Habran i Lolo Plá. Han sortit al descans Bonilla, Goldar (Viti 85’), Valentín, Petcoff, Márquez, Giner, Prats, Ballesteros i Pereira