YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una vintena de persones s'encadenen contra la construcció d'un abocador a la Ribera d'Ebre

Més d'un centenar de veïns responen amb una contra protesta a la plaça de l'Ajuntament

Pla general d'una part del grup de manifestants asseguts a les Valls, a Riba-roja d'Ebre
Pla general d'una part del grup de manifestants asseguts al terreny de les Valls, a Riba-roja d'Ebre | ACN

Una vintena de persones de les plataformes Ribera Digna i Almatret Net van tornar a protestar ahir dijous, 18 d'abril, contra les obres del dipòsit de residus no perillosos de Riba-roja d'Ebre, a la comarca de la Ribera d'Ebre. Els manifestants van entrar als terrenys de les Valls, on fa dies que ja es treballa, i es van encadenar els uns als altres durant més d'una hora.

Més d'un centenar de veïns de Riba-roja, partidaris de l'abocador, es van concentrar a les portes de l'Ajuntament, responent amb una contra protesta a favor del dipòsit. Van mostrar pancartes amb missatges com ara «Conseller mentider», «Així no, Torra» o «Riba-roja vol decidir».

Reunió amb Damià Calvet

La Plataforma Ribera Digna es va reunir dimecres, a Tortosa, amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, «per transmetre'ls la preocupació de la comarca», després de l'inici de les obres d'adequació del camí que va a l'abocador de Riba-roja.

Pla general dels veïns concentrats a la plaça de l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre en defensa del projecte de dipòsit de residus
Imatge dels veïns concentrats a la plaça de l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre en defensa del projecte de dipòsit de residus | ACN

 

La trobada amb Quim Torra, posposada

D'altra banda, estava prevista una reunió, a Barcelona, també aquest dimecres, 17 d'abril, amb el president de la Generalitat, Quim Torra, l'alcalde de Riba-roja d'Ebre, Antoni Suárez, i un grup de veïns representants de la plataforma 'Riba-roja Decideix', que es va acabar posposant i no es va celebrar.

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari