Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una noia amb un telèfon i dues fotos de dues companyies de telèfon: movistar i vodafone

Vodafone no es pren ni un respir: la sorpresa que té preparada a Movistar

Vodafone té bones notícies per als seus clients, que podran gaudir del 5G als seus llocs de vacances

Aquest estiu, Vodafone ha decidit no quedar-se enrere i ha fet un pas endavant per competir amb Movistar. La companyia ha anunciat una important ampliació de la seva xarxa 5G, que arribarà a gairebé 200 municipis costaners i a 80 platges a tot Espanya. Aquest moviment busca millorar l'experiència de connectivitat dels usuaris, especialment a les zones més concorregudes durant la temporada estival.

Les zones costaneres d´Espanya es preparen per rebre turistes de tot el món que venen a gaudir de les nostres platges. Amb l'objectiu d'oferir un servei millor en aquestes àrees, la companyia britànica ha reforçat la seva xarxa de telefonia mòbil.

Serà en concret a 196 municipis costaners de 10 comunitats autònomes. Així es garanteix una connectivitat d'alta qualitat, fins i tot a les àrees amb més presència de gent.

Muntatge amb un telèfon mòbil i una piscina de fons
Vodafone et garantirà una bona connexió al teu lloc de vacances | Getty Images, Pexels

Vodafone vol portar el 5G a tot el territori

Vodafone ja havia anunciat fa unes setmanes la intenció d'oferir cobertura 5G a més del 82% de la població per a finals d'any. Aquest ambiciós pla inclou un total de 2.700 municipis. Es depassa així el compromís adquirit inicialment per l'operador.

Suposa, sens dubte, una excel·lent notícia per als usuaris de la companyia. Els usuaris podran navegar, veure vídeos en streaming i utilitzar aplicacions als seus dispositius amb una velocitat i qualitat de connexió molt més grans.

L'ampliació de la xarxa 5G de Vodafone no només beneficia els turistes, sinó també els residents d'aquestes zones costaneres. La millora en la connectivitat pot tenir un impacte positiu a l'economia local, facilitant el teletreball i l'accés a serveis digitals. A més, una millor cobertura mòbil pot ser crucial en situacions d'emergència i permet una comunicació més ràpida i eficient.

Un rètol de Vodafone i al cercle, un mòbil
Vodafone sap quin és el punt feble de la competència | Getty Images, Vodafone

La competència entre Vodafone i Movistar

Amb aquest moviment, Vodafone es posiciona com un fort competidor davant de Movistar, que també ha estat treballant en l'expansió de la seva xarxa 5G. La competència entre aquestes dues grans operadores beneficia els usuaris, que poden gaudir de millors serveis i tarifes més competitives.

Amb aquesta darrera mesura, queda comprovat que Vodafone no es pren ni un respir a l'estiu. En reforçar la seva xarxa 5G a gairebé 200 municipis costaners i 80 platges a tot Espanya, milloren l'experiència de connectivitat dels usuaris. A més, aconsegueixen fer ombra a un dels seus grans competidors, Movistar.