Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diversos avions de Vueling estacionats a la terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona-El Prat.

Vueling recuperarà una setantena de rutes des de l'Aeroport de Barcelona entre juny i juliol

L'ampliació de rutes s'inicia progressivament aquest dilluns, amb vols a Granada, Roma, Milà o Amsterdam, entre altre destins

Diversos avions de Vueling estacionats a la terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona-El Prat.
A partir d'aquest dilluns, Vueling inicia la recuperació de vols des de l'Aeroport de Barcelona-El Prat. | ACN

L'aerolínia Vueling té previst recuperar 71 rutes nacionals i internacionals des de l'Aeroport de Barcelona-El Prat entre els mesos de juny i juliol fins a arribar a fer 600 vols setmanals. L'ampliació de rutes es farà progressivament a partir d'aquest dilluns, 22 de juny. Aquesta setmana reprendrà els vols amb Granada, Santiago de Compostel·la, Lanzarote, Milà, Amsterdam, Roma (Fiumicino) i Copenhaguen.

Aquestes rutes se sumaran a les connexions que Vueling ha mantingut amb serveis mínims durant l'estat d'alarma que són Sevilla, Màlaga, Bilbao, Alacant, Mallorca, Eivissa, Menorca, Tenerife (Nord) i Gran Canària. La companyia recomana als seus clients que utilitzin la facturació en línia i que redueixin al mínim l'equipatge de mà per evitar riscos.

Per impulsar aquesta nova posada en marxa de les seves operacions, Vueling iniciarà una promoció especial, només disponible els dies 22 i 24 de juny, amb preus a partir de 29,99 euros per volar a destinacions nacionals des de Barcelona entre el 15 de juliol i el 31 d'octubre del 2020.

Represa progressiva de l'activitat

La setmana de l'1 de juliol Vueling reprendrà els vols de Barcelona a la Corunya, Astúries, Santander, Fuerteventura, París (Orly), Florència i Lisboa. La setmana del 6 de juliol s'hi afegiran les connexions amb Madrid, Vigo, Jerez, Valladolid, Palma, Venècia, Catània, Bolonya, Nàpols, Brussel·les, Niça, Lió, Bordeus, Marsella, Nantes, Berlín, Munic, Düsseldorf, Zuric, Estocolm, Oslo, Atenes, Porto i Dublín.

La represa d'activitat ja programada per la companyia es completarà la setmana del 13 de juliol, quan s'hi afegiran les connexions amb Sant Sebastià, Almeria, Pisa, Palerm, Càller, Òlbia, Bari, Birmingham, Manchester, Stuttgart, Hamburg, Santorini, Míkonos, Dubrovnik, Split, Praga, Viena, Ginebra, Tànger, Orà, Alger i Marràqueix.

Regal de bitllets al personal sanitari 

El Grup Iberia, Vueling i Aena rendiran homenatge als treballadors d'hospitals, centres sanitaris i residències de gent gran durant la crisi de la Covid-19 i regalaran bitllets per a més de 70 destinacions a Espanya i la resta d'Europa. La promoció es dirigeix a metges, infermers, auxiliars, zeladors, personal de neteja, i transport sanitari, entre altres, perquè «és hora de cuidar als qui més ens cuiden».

El Grup Iberia regalarà 25.000 bitllets dobles, Vueling altres 25.000 bitllets també dobles, mentre que Aena es farà càrrec de les taxes aeroportuàries. Els sanitaris tindran a la seva disposició tot el ventall de destinacions de les diferents aerolínies per viatjar entre el 22 de juny i el 30 de setembre.