Vuit recomanacions d'un dissenyador de jocs a PortAventura a través de Twitter es tornen virals

Deixar de cobrar per les fotografies d'atraccions, crear jocs de realitat virtual arreu del parc o analitzar el trànsit, algunes de les recomanacions

Un visitant de PortAventura ha fet vuit recomanacions al parc després de visitar-lo i el fil ha triomfat a Twitter.
Un visitant de PortAventura ha fet vuit recomanacions al parc després de visitar-lo i el fil ha triomfat a Twitter. | Cedida

Un dissenyador de jocs que va visitar PortAventura el mes de setembre ha fet vuit recomanacions al parc que s'han tornat virals a Twitter. Deixar de cobrar per les fotografies de les atraccions, oferir entrades a les fotografies més votades del dia, instal·lar jocs de realitat virtual arreu del parc, mesurar el trànsit de persones per reduir les cues o idear nous jocs pels acompanyants són algunes de les propostes. El perfil oficial del parc ha contestat a l'usuari, anomenat Dani Sanchez-Crespo: «Prenem nota dels suggeriments i els traslladem a les àrees implicades», ha expressat PortAventura. El fil compta amb més de 14.000 repiulades. 

Les recomanacions a PortAventura que s'han tornat virals

Dani Sanchez-Crespo és dissenyador de jocs i va visitar PortAventura a mitjans de setembre. Durant la seva estada al parc, es va dedicar a analitzar tot allò que veia, impulsat per la seva vocació professional. Per aquest motiu, dies més tard, va obrir un fil a Twitter que s'ha tornat viral. En l'interior, feia vuit recomanacions a l'empresa per millorar l'experiència dels usuaris a les instal·lacions ubicades a la Costa Daurada. 

La publicació compta a hores d'ara amb més de 32.000 m'agrada i més de 14.000 repiulades. Fins i tot el compte oficial de PortAventura va respondre a l'home, assegurant que prenia nota dels suggeriments i que els faria arribar als respectius departaments de l'empresa per estudiar-les. 

Jocs de realitat virtual, deixar de cobrar per les fotografies i molt més

Sanchez-Crespo, treballador en el sector del disseny de jocs, va fer vuit recomanacions molt concretes. L'objectiu de les mateixes és millorar l'experiència dels clients de PortAventura, així com buscar noves maneres d'interactuar amb el públic. En primer lloc, va demanar que es deixi de cobrar per les fotografies en les atraccions. «És vell», diu el dissenyador al seu tuit. En comptes d'això, proposa compartir-les gratis a Instagram per, després, enviar-les a l'aplicació oficial i obrir un concurs. 

També vol premiar els menuts que pugen a una atracció per primer cop, amb algun tipus d'adhesiu a la samarreta. El quart suggeriment té a veure amb les cues. L'objectiu, «'gamificar' les esperes» amb un joc sobre l'atracció. La cinquena i sisena recomanació se centra en el trànsit de persones al parc: proposa crear una gimcana arreu de les instal·lacions per obligar la gent a moure's i, a més, enviar actors en les zones més concorregudes. 

Per últim, centra les idees en la creació de nous jocs i activitats. Demana la instal·lació de jocs de realitat virtual en totes les àrees del parc i també crear nous divertiments per aquells que només arriben al parc com acompanyants. 


Comentaris

envia el comentari