EN DIRECTE

❄️ Els efectes de la forta borrasca Glòria a Catalunya

ÚLTIMA HORA

🚨 Retards a Rodalies per un atropellament a Barcelona

Waldniel Hoster, l'escola maleïda per la matança nazi a Alemanya

Els indicis apunten a desenes de nens discapacitats assassinats a l'edifici

Waldniel Hoster és un edifici situat a Schwalmtal, una ciutat alemanya, i el lloc està ple de llegendes i rumors sobre fenòmens paranormals. El recinte va acollir des de principis del segle XX un centre per a nens i homes joves amb discapacitats físiques o mentals, fundat per l'orde franciscà. El 1937, després que Hitler arribés al poder, el centre va ser pres pels nazis i allà van crear el que anomenaven una «clínica per a nens discapacitats», encara que en realitat amagava alguna cosa molt pitjor.

Durant el règim nazi, tothom estava obligat per llei a informar el govern del naixement de qualsevol nen amb discapacitat o malalties cròniques, aquests nens eren retinguts i tancats en «clíniques» com Waldniel. Sota el comandament del doctor Wesse i de Georg Renno, un científic especialitzat en tècniques per provocar la mort amb medicina, van morir desenes de nens i joves. Alguns informes parlen de tècniques inhumanes com l'omissió d'atenció mèdica o la privació d'aliment, a més de l'administració de substàncies per provocar la mort.

 

Una placa a l'entrada de Waldniel Hoster recorda els milers de víctimes dels «programes d'eutanàsia» que va promoure el govern de Hitler durant l'holocaust, la inscripció parla d'almenys 30 nens assassinats en aquest període al centre. Segons diversos investigadors del paranormal, Waldniel Hoster és un dels llocs més embruixats d'Alemanya. Els testimonis asseguren que si es passa prop de l'edifici a la nit, poden sentir-se els crits i laments dels nens que s'han quedat al lloc on van patir tant.

La presència d'esperits en un lloc on l'horror va viure de manera tan flagrant és habitual, encara que no són els fantasmes dels nens el que més espanta la majoria dels testimonis que asseguren haver-los sentit, sinó el record de la maldat i les atrocitats que allà es van cometre.