Whatsapp deixa de funcionar

Diversos usuaris de les xarxes han alertat sobre la problemàtica | Segons el mateix servei, però, el sistema ja hauria retornat a la normalitat

Whatsapp ha deixat de funcionar | CatalunyaDiari.cat

El servei de missatgeria instantània Whatsapp ha deixat de funcionar aquest dimarts, 22 de gener, al punt de les 19.00 h. El servei, així mateix, hauria caigut a escala global i han estat molts els usuaris que han alertat sobre la situació a les xarxes socials.

Segons el mateix servei, però, el sistema ja hauria retornat a la normalitat i es podrien enviar missatges sense problemes. Whatsapp, amb la caiguda, evidencia a més que és una aplicació més que necessària perquè, amb un marge de pocs minuts, s'ha convertit en tendència a les xarxes socials.

Imagen de un móvil con el WhatsApp abierto. | Cedida

El servidor ha deixat de ser operatiu durant més de 20 minuts, aquest dimarts 22 de gener. Alguns dels problemes que ha donat l'aplicació han estat no enviar els missatges o no deixar als usuaris enviar-se missatges amb els seus contactes. Sembla que la caiguda de Whatsapp no ha estat a nivell català, ni tan sols global, sinó que s'han registrat errors a tot el continent. Així hi ha hagut grans focus d'afectació a Països Baixos, Alemania, Inglaterra o, evidenment, Espanya.

  • També et pot interessar: En què consisteix el mode vacances de WhatsApp?

Amb el pas del temps sembla que el problema s'ha pogut generalitzar a nivell global i inclús ha arribat a afectar a diversos punts del planeta com Llatinoamèria o Estats Units. En tot cas, alguns usuaris de les zones més afectades han pogut seguir enviant missatges amb normalitat, tot i que la majoria sí que s'han vist afectats.

Recuperació de la normalitat

En aquests moments sembla que l'aplicació ha tornat a funcionar sense incidències i en un principi no s'espera que es repeteixi aquest problema. Cal recordar que feia mesos que Whatsapp no patia una caiguda de xarxa tan global i és per això que ha sorprès gran part dels usuaris.


Comentaris

envia el comentari