YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

WhatsApp no permetrà fer captures de pantalla a les converses

L’eina entrarà amb la nova funció de privacitat després de conèixer que compartir converses pot ser un delicte castigat amb presó

WhatsApp no permetrà les captures de pantalla en els seus xats | Cedida

Compartir missatges amb el sistema de captures de pantalla passarà a la història d’aquí ben poc. La companyia WhatsApp està treballant en una nova funció de privacitat, la qual impedirà que es puguin fer captures de pantalla de les converses privades. Segons ha publicat la web WABetaInfo, aquesta novetat podria arribar als sistemes durant les pròximes setmanes per als telèfons Android.

Per als mòbils amb sistema iOs la data encara és indefinida, ja que la companyia encara està estudiant si la mateixa tècnica que volen aplicar podria funcionar també en els telèfons iPhone. L’empresa ha plantejat la introducció d’aquesta nova funció de privacitat degut a que compartir captures de converses pot ser un delicte castigat amb presó.

Com funcionarà el nou sistema?

Les proves que l’empresa està fent en els usuaris que tenen ja la beta instal·lada a WhatsApp tenen a veure amb la possibilitat d’entrar als xats de l’aplicació gràcies a la identificació amb l’empremta digital dels sistemes Android. Aquesta opció ja està disponible per a iOs des de fa temps.

Per tant, WhatsApp està treballant en habilitar aquesta nova manera de poder entrar als xats, la qual es podrà activar o no – és a dir, es podrà continuar entrant als xats amb la manera tradicional, pitjant-hi a sobre–. En el cas que aquesta opció fos activada per l’usuari, també s’activaria de manera immediata la restricció de poder fer captures de pantalla de les converses privades.

Tot i aquesta nova restricció de l’aplicació, es podrà seguir utilitzant la funció de respondre missatges i trucades de WhatsApp amb l'aplicació tancada sense cap problema, tot i que l’usuari tingui el telèfon bloquejat.

  • També et pot interessar: « En què consisteix el mode vacances de WhatsApp?»

Més novetats: «stickers» animats

Una altra de les noves funcions que recull WABetaInfo en el seu article és que els famosos «stickers» podran ser animats. Igual que la funció d’impedir les captures de pantalla, s’està preparant aquest nou format dels «stickers» per a que es pugui començar a utilitzar el més aviat possible.


Comentaris

envia el comentari