Whatsapp prepara una nova funció perquè els missatges s'autodestrueixin sols

La companyia no ha donat informació sobre la data de llançament

L'aplicació de missatgeria Whatsapp està continuament treballant en noves opcions, aquesta vegada sembla que està preparant una novetat que pot ser molt interessant de cara a la privacitat dels usuaris i que podria estar  disponible en les següents actualitzacions. Després que molts usuaris ho demanessin, finalment sembla que l'empresa està treballant en una opció perquè els  missatges desapareguin automàticament  sense deixar rastre, segons informa la pàgina especialitzada 'WaBetaInfo'.

Segons les mateixes fonts, aquesta opció només es trobaria, per al moment, als xats en grup. L'opció apareix a la configuració de grup i s'anomena 'Desaparició de missatges', així, una vegada s'activa aquesta opció, tots els missatges que s'enviïn en aquell xat s'autodestueixen en cinc minuts o una hora, segons l'opció que triï l'usuari.

Es preveu que també sigui per als xats privats

Tot i que de moment  se sap que serà segur per als missatges en xats grupals, gràcies a unes filtracions de captures de pantalla, el portal creu que  l'opció es podrà trobar de la mateixa manera en missatges privats. A part d'aquesta novetat, a diferència d'ara que quan s'elimina un missatge apareix un text informatiu que et diu que s'ha eliminat un missatge, no sortirà cap missatge, és a dir, desapareixeran sense deixar rastre.

Actualment, aquesta funció encara es troba en el que els tècnics  de la companyia anomenen fase 'Alpha', és a dir, en una fase de desenvolupament primerenca en la qual s'utilitza un grup reduït d'usuaris a tall de prova perquè en comprovin la viabilitat. Una tècnica molt utilitzada per diverses aplicacions abans de publicar les noves funcions. Lamentablement, el fet que es trobi en una etapa tan poc avançada ens  deixa entendre que els usuaris hauran d'esperar a tenir-la, de fet, la companyia encara no ha anunciat cap data aproximada.

També et pot interessar...