YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Caiguda massiva de Whatsapp, Instagram i Facebook

Les xarxes han patit una caiguda i no es poden enviar ni rebre missatges

Imatge d'una persona fent tràmits amb el mòbil
Imatge d'una persona fent tràmits amb el mòbil | Cedida

Cau Whatsapp. La xarxa de missatgeria instantània ha patit una caiguda sobre les 18.00 hores d'aquest divendres i no es poden enviar ni rebre missatges. Xarxes com Twitter se n'estan fent ressò, ja que la caiguda no s'aturaria aquí: Instagram i Facebook també haurien deixat d'operar. Milers d'usuaris han reportat també aquesta caiguda al portal especialitzat DownDetector. 

Al punt de les 18.30 hores de la tarda, #Whatsapp és tendència a Twitter i més de 320.000 persones estan parlant a hores de la caiguda del servei a Twitter. 

La majoria d’usuaris han arribat a pensar que es tractava d’una caiguda del seu Internet o de la xarxa en general, però han pogut accedir a Twitter i comprovar que només eren algunes aplicacions en específic. D’aquesta manera, molts han aprofitat per fer publicitat a Telegram, una aplicació de missatges instantanis que fa anys que intenta fer-li la competència a WhatsApp.

De totes maneres, no és la primera vegada que ha caigut WhatsApp i ha retornat en qüestió de minuts. Des que Facebook va comprar l’aplicació d’Instagram i la de WhatsApp, aquestes tres passen a ser de la mateixa companyia i aquest fet significa que si una cau, cauen totes, tal com ha passat aquesta tarda de divendres.


Comentaris

envia el comentari