Primer plànol de Llucià Ferrer presentant el programa 'Atrapa'm si pots' de TV3

Les xarxes esclaten contra Llucià Ferrer i el seu 'Atrapa'm si pots' de TV3: «Ridícul»

A alguns usuaris no els acaba de convèncer Llucià Ferrer com a presentador

El concurs de TV3 'Atrapa'm si pots' presentat per Llucià Ferrer, està sent tot un èxit aquest estiu. Tant és així que la direcció de TV3, ha pres la decisió d'emetre el format cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres. Cal recordar que fins aquest estiu, el concurs només s'emetia els caps de setmana. 

La cadena pretén competir, de cara la temporada vinent, amb 'Pasapalabra' presentat per Roberto Leal a Antena 3. Doncs bé, l''Atrapa'm si pots', té un format de quiz show on cinc concursants s'enfronten a una sèrie de proves. L'objectiu d'aquest és anar-les superant per arribar a 'El minut final'. 

Aquesta última fase és el repte més gran al que s'enfronten els concursants, ja que si guanyen, aconseguiran fer-se amb el pot del programa. Les preguntes a les quals responen els participants, són jocs de paraules, endevinalles, curiositats, preguntes relacionades amb la cultura general, entre altres.

La Carla es va endur 35.000 euros

En el programa d'aquest 16 d'agost, va passar quelcom extraordinari. La Carla, una de les concursants més estimades per l'audiència, es va endur el pot de l''Atrapa'm si pots', el qual constava de 32.000 euros, més els 2.000 euros que tenia acumulats, la concursant va guanyar un total de 35.000 euros. 

Va ser un moment molt emocionant, ja que quedaven pocs segons perquè acabés el temps, però, finalment, la Carla va respondre correctament la darrera pregunta. Tot i aquest final de programa d'infart, a les xarxes socials només es parlava d'una sola cosa: d'en Llucià Ferrer. 

Dures crítiques a Llucià Ferrer

Les xarxes socials, especialment Twitter, són un mitjà on els seus usuaris i usuàries aprofiten per donar la seva opinió sobre qualsevol tema d'actualitat. Els programes de televisió no en queden exempts i els seus presentadors tampoc. D'aquesta manera, Llucià Ferrer ha estat objecte de moltes crítiques. 

El presentador és un home molt extravertit. En les seves aparicions al concurs que presenta, sovint fa bromes, balla, i intenta conduir el programa de la manera més dinàmica possible perquè des de casa els espectadors passin una bona estona, però sembla que una part de l'audiència això no li agrada. 

«Hola, Llucià Ferrer com que ja sabem que de bàsquet tu “ni fava” dir-te que a Memphis no hi ha ossos, la franquícia era inicialment a Vancouver, al Canadà, i allà si n’hi ha», sentencia un espectador. 

«Definitivament en Llucià és insuportable. Ho sento, però trec l'àudio», esclata un usuari. 

«Molt ridícul el calvorota ballant», critica un altre televident. 

Com podeu veure, aquests són alguns dels exemples que hem pogut trobar a través de les xarxes socials. Tot i això, en Llucià Ferrer fa cas omís a les crítiques rebudes i no s'ha pronunciat al respecte. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!