Les xarxes esclaten contra Santi Millán per dir «talòs» a un nen a Instagram

El presentador de 'Got Talent' va penjar un vídeo on un nen es fa mal amb una pistola de joguina
Imatge d'arxiu de Santi Millán | Cedida

 

Santi Millán sembla que ha tornat de les vacances amb el sentit de l’humor en plena forma. O almenys això devia pensar ell quan va penjar un vídeo al seu perfil d’Instagram, on té més de 220.000 seguidors,  que ha sigut molt criticat. El presentador ha compartit una seqüència d’un nen jugant amb una pistola la qual no acaba massa bé i que ha fet que Millán qualifiqui al nen de «talòs».

 

En el vídeo, el nen es troba manipulant amb la pistola de joguina, que està carregada amb una espècie de bales de plàstic, quan de sobte se li disparà i el projectil li colpeja a l’entrecuix. Tot seguit, comença a cridar i plorar pel dolor que li ha causat l’impacte. Aquests fets han provocat la burla de l'actor català que escrivia: «S’han acabat les vacances. #Talòs #Pam».

 

Molts comentaris critiquen el seu sentit de l’humor

Pocs minuts després que Millán publiqués aquest missatge, ja hi havia centenars de reaccions al perfil d’Instagram de l’actor. La majoria de comentaris criticaven al presentador de ‘Got Talent’ per haver compartit unes imatges d’un menor fent-se mal. La paraula més repetida «vergonyós» i alguns no s’acabaven de creure que a Santi Millán, que és pare, li facin gràcia aquest tipus d’imatges.

 

 «No té molta gràcia la veritat», «Pobret... i difondre-ho... vergonyós» o «veure patir un nen no és graciós, no entenc com es pot compartir un vídeo així» són alguns dels comentaris crítics amb el presentador de Telecinco. Molts altres es mostraven indignats per l’actitud dels pares del nen: «i a l’adult que va gravar el vídeo no se li va ocórrer avisar el nen del mal que podia prendre?»

Alguns dels seus seguidors treuen ferro a la publicació

No tots els seguidors de Santi Millán van reaccionar igual. Alguns no van poder evitar admetre que les imatges eren gracioses tot i que el nen els feia llàstima: «Pobret! Sóc una mala persona, estic rient.» Altres comentaven que calia treure importància a les imatges o fins i tot aprofitaven per fer una reivindicació: «Això succeeix per regalar pistoles!»