Les xarxes esclaten contra Marta Torné per promocionar Cabify

L’actriu es va veure obligada a pronunciar-se a causa de la gran quantitat de crítiques que havia rebut, fent patent que «no és la meva responsabilitat»

Imatge de la publicació compartida per Marta Torné
Imatge de la publicació compartida per Marta Torné | Instagram

La polèmica dels taxis ha acabat esquitxant l’actriu Marta Torné. La guerra entre el col·lectiu públic i les empreses de lloguer de cotxes amb conductors, a banda de dividir la societat, ha provocat que molta gent hagi d’anar amb peus de plom a l’hora de fer qualsevol moviment o de dur a terme alguna declaració, ja que un pas en fals pot acabar tenint conseqüències molt desagradables. I, si no, que li preguntin a la presentadora, que va esdevenir el centre de moltes crítiques a causa d’una simple publicació a Instagram.

Tot va començar quan Marta Torné va decidir compartir una fotografia amb els seus seguidors, on apareixia al costat d’un vehicle de Cabify a mode de promoció d’una nova campanya llançada per l’empresa.

 

Marta Torné va haver de respondre arran les crítiques rebudes

En pocs minuts, la publicació es va omplir de comentaris de detractors d’allò més crítics. Si bé alguns es limitaven a dir que «no era el millor moment», altres van aprofitar per abocar tota la seva ràbia contra l’actriu.

«Quina punyalada, se m’ha caigut un mite», o «donant suport a la precarietat laboral... Sí senyora» van ser algunes de les opinions que va rebre Torné. Finalment, i veient la gran quantitat de comentaris negatius que acumulava, la catalana es va haver de pronunciar al respecte.

Així doncs, l’actriu, defensant-se de totes les acusacions que havia rebut, va publicar un comentari on explicava que «m’encanta que tothom pugui donar la seva opinió amb llibertat. Però dir, davant de tants missatges i crítiques, que jo tan sols estic donant a conèixer una promoció de Cabify, res més». El text culminava amb les paraules següents: «No entro en altres temes. No és la meva intenció, ni tampoc la meva responsabilitat».

El conflicte del taxi encara no ha acabat

Cal recordar que la vaga més polèmica de l’estiu arribava a la seva fi el passat dimecres, 1 d’agost, després que el govern espanyol anunciés que permetria a les comunitats autònomes regular les llicènciesde VTC. Amb tot, sembla que el final de la història encara no ha arribat, ja que aquest mateix matí el sindicat dels taxistes denunciava que 18 taxis de Barcelona han estat atacats, i han aparegut amb desperfectes com vidres trencats o rodes punxades.


Comentaris

envia el comentari