Els 'haters' «maten» Belén Esteban a Instagram

Després de la iniciativa «Fora Belén Esteban de la televisió», ara els seus detractors han anat més enllà

Imagen de Belén Esteban en uno de los programas de 'Sálvame'
Imatge d'arxiu de Belén Esteban a 'Sálvame'. | Cedida

Després que una iniciativa al portal 'Change.org' sota el nom «Fora Belén Esteban de la televisió» estigui recollint firmes perquè la col·laboradora de 'Sálvame' no surti més en pantalla, ara els seus detractors haurien anat més enllà. 

Tot i que la de San Blas és un dels personatges més estimats per l'audiència de Telecinco, també n'hi ha d'altres que estan demanant la seva dimissió, ja que la consideren una persona «maleducada i inculta» que no aporta res de bo i que, per tant, no hauria d'estar a la televisió, sobretot pel mal exemple que dona als joves.

Alguns seguidors es creuen la seva mort

Així doncs, sembla que la recollida de firmes no ha sigut suficient, i els seus detractors han «matat» la princesa del poble a Instagram. I és que, amb l'objectiu de fer-la fora sigui com sigui, molts usuaris de la xarxa social han escrit en les publicacions d'Esteban frases com «en pau descansi», fent al·lusió a la seva suposada mort.  

Unes paraules que, com era d'esperar, han fet saltar totes les alarmes, ja que ara, l'Instagram de Belén Esteban s'ha convertit en un autèntic obituari. «En pau descansi, eres una gran», «La princesa del poble se n'ha anat» o «Tant de bo siguis feliç estiguis on estiguis», són alguns dels comentaris que es poden llegir.

Algunos de los comentarios que ha recibido Belén Esteban

Alguns dels comentaris que ha rebut Belén Esteban. | CatalunyaDiari.cat

 

Els seguidors més fidels surten en la seva defensa

Malgrat que Belén Esteban, segurament, ha llegit com els seus detractors l'han «matat» a les xarxes socials, comprovant que cada vegada són més els que no volen tornar-la a veure a la televisió, sembla que això no estaria afectant molt a la col·laboradora. 

D'altra banda, també val a dir que els seguidors fidels d'Esteban no han dubtat a defensar-la amb dents i ungles: «Estic llegint missatges i no m'ho puc creure: és Belén qui ha mort? Espero i desitjo que sigui una falsa alarma. Jo no estic d'acord amb moltes coses, però això és una altra cosa».


Comentaris

envia el comentari