Xavi Hernández: «No estic prou format per entrenar al Barça»

Xavi reconeix que s'està formant per obtenir la llicència UEFA Pro i «entrenar a qualsevol equip»

Xavi Hernández assegura que encara no està llest per poder entrenar al Barça
Xavi Hernández assegura que encara no està llest per poder entrenar al Barça | CatalunyaDiari.cat

Xavi Hernández és, sense cap mena de dubte, un dels futuribles que més sonen per ocupar la banqueta del Barça. Des que va marxar al Qatar l’any 2015, el barcelonisme veu en la figura del migcampista de Terrassa, l’home ideal per fer ressorgir l’estil de joc més clàssic del F.C.Barcelona. L’opinió de Xavi, però, encara dista força del que volen molts dels aficionats culers.

«No estic prou format encara per entrenar al Barça. S’ha de tenir paciència», ha comentat l’actual futbolista de l’Al Saad del Qatar mentre reconeixia: «Com a jugador em passava exactament el mateix. La gent esperava coses de mi abans de temps, com quan es deia que era el nou Guardiola i jo encara no ho veia». Xavi, per tant, torna a demorar la seva tornada al Barça.

Xavi continua formant-se com entrenador

No és que sigui una antiga aspiració, ja que el ’6’ sempre ha predicat la seva voluntat d’entrenar quan pengi les botes. De fet, tot i que reconeix que la banqueta del Camp Nou encara li queda lluny, Xavi reconeix que s’està formant per algun dia poder tornar a Can Barça.

«Ara puc entrenar en països petits, tot i que l’any que ve, a partir del mes de maig, espero obtenir la llicència UEFA Pro per entrenar a qualsevol equip», ha reconegut l’encara futbolista en actiu.

Xavi Hernández en una imatge d'arxiu
Xavi Hernández en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Xavi ja va descartar entrenar el Barça imminentment

En una entrevista a TV3 el passat estiu, Xavi Hernández va assegurar que prefereix anar «pas a pas» en relació al seu futur com a tècnic perquè, segons explica, «encara m’he de veure en una banqueta».

«Anem pas a pas, segueixo formant-me. El curs d'entrenador m'ha anat molt bé per ordenar les meves idees, les tinc del tot clares, però m'haig de veure a una banqueta, amb el meu equip de treball», ha comentat Xavi mentre afegia: «A veure què transmeto, són moltes coses i no és fàcil».


Comentaris

envia el comentari