Una xirigota canta una cançó en homenatge al nen mort als atemptats de La Rambla

El grup 'Los Carapapas' de Cadis va dedicar una actuació al Xavi, el nen de tres anys que va perdre la vida atropellat pel terrorista

Els membres de la xirigota Carapapa van cantar en el mosaic de Miró a La Rambla | CatalunyaDiari.cat

Barcelonaandalusa interpretar, a la sortida del teatre, la xirigota que va dedicar a en Xaviel nen de 3 anys que va moriratemptats de La Rambla

El grup 'Los Carapapa' va cantar la peça en homenatge al petit de Rubíen el mosaic de Joan Miró de La Rambla, just on va perdre la vida atropellat per la furgoneta. La comparsa gaditana va estar acompanyada per molta gent durant aquesta emocionant actuació, entre ells el pare del nen que va apropar-se, entre llàgrimes, a abraçar-los en quant van acabar. 

La van escriure quan van conèixer la història

L'autor de la cançó, David Márquez Mateos, ja havia explicat que quan va conèixer la història de la mort del petit va voler escriure el seu particular homenatge. 

Imatge dels Carapapa
La comparsa andalusa va cantar improvisadament després d'actuar al Liceu | Twitter

 

Aquest pasdoble ja l'havien cantat en el Teatre Falla de Cadis l'any passat, en el concurs anual del Carnaval andalús. En la seva emotiva lletra explicaven: «Cansat i abatut, sense cònsol i abatut, un àngel arriba al cel, amb un nen agafat de la mà». El text continua: «A la porta d'entrada, van veure que a la llista Xavi no hi era, que no està el seu nom, que el retorni a la terra, que s'han confós»

Missatge d'agraïment de la mare del petit Xavi

A més de la presència del pare en aquest homenatge, la família del petit Xavi ja havia fet arribar el seu agraïment a 'Los Carapapa'. Concretament, la seva mare va escriure una carta on deia que «si els àngels que estan amb el meu Xavi són només una desena part de bones persones com vosaltres, sé que és feliç i està molt ben acompanyat».

També pots llegir: Carlos Andrés, víctima del 17-A: «No estic preparat per tornar sol a La Rambla»


Comentaris

envia el comentari