Obre a Les Corts la zona esportiva més gran de Barcelona

Es podrà practicar lliurement tennis taula, atletisme, futbol i bàsquet

Zona esportiva Barcelona
Dilluns obre la zona esportiva més gran de Barcelona al Parc de la Bederrida | CatalunyaDiari.com

Aquest dilluns s'obrirà l'espai esportiu del Parc de la Bederrida de Barcelona que permetrà practicar de forma lliure i gratuïta tennis taula, atletisme, futbol i bàsquet cada dia de 10 a 21 hores. Segons el consistori, aquest espai de 7.000 metres quadrats esdevindrà l'espai més gran d'aquestes característiques de la ciutat. El projecte va sorgir d'una demanda veïnal a partir del procés participatiu del Pla d'Actuació Municipal (PAM) del 2016.

A mes de les pistes de futbol, bàsquet, atletisme i tennis taula l'espai també compta amb dos espais independents de cal·listènies, que són aparells per desenvolupar l'agilitat i la flexibilitat, tonificar els grups musculars i millorar la força física.

  

  

Entre les normes de funcionament que els usuaris hauran de complir hi ha la prohibició d'apropiació de l'espai per part de grups o col·lectius, ni les reserves prèvies d'hores i torns. L'espai comptarà amb una persona que el dinamitzarà i regularà els seus usos perquè els partits de bàsquet i futbol no superin els 50 minuts i els de tennis taula els 30 minuts.

El regidor del districte, Agustí Colom, ha assegurat que aquest nou espai "està pensat per al gaudi del veïnat i dels col·lectius que passen cada dia pel districte", per la qual cosa ha explicat que es farà difusió entre la població universitària, centres de secundària, esplais i entitats juvenils.

Oberta de dilluns a diumenge

Aquesta zona esportiva estarà oberta tots els dies de 10 a 21 hores i en ella es podrà practicar futbol, bàsquet, atletisme i tennis de taula, així com exercicis en dues zones independents pensades per millorar el desenvolupament de l'agilitat, la flexibilitat i la tonificación muscular.

El consistori ha redactat unes normes de funcionament de les instal·lacions, per la qual cosa no es permetrà l'apropiació de l'espai per part de grups, ni les reserves prèvies per hores, per la qual cosa hi haurà una persona que dinamitzarà i regularà l'ús dels espais.

De tapes per Barcelona

Qualitat, bon ambient, bona localització, locals acollidors o tradició gastronòmica són algunes de les característiques que fan que un restaurant destaqui per sobre la resta. Les tapes tenen alguna cosa que fa que sempre agradin a tothom, i són la millor excusa per retrobar-se amb els amics. Pots consultar aquí els 10 restaurants de tapes de Barcelona que deixaran amb la boca oberta i faran repetir a qui els visiti.


Comentaris

envia el comentari