Imatge de Danae Boronat presentant el Zona Franca.

L'audiència de TV3 dona una mala notícia a Danae Boronat i el seu 'Zona Franca'

El late show registra el seu pitjor resultat amb només 20.000 espectadors

El 'Zona Franca' amb Danae Boronat és un format nou i encara s'ha d'assentar. Això sí, les audiències que té el programa no fan augurar-li un gran futur. Com a mínim a curt termini. 

Dimecres passat el programa va fer el seu segon pitjor resultat aconseguint un 2,0% amb només 20.000 espectadors. Per posar-nos en context, fins i tot 'El Circ' de 8TV, presentat per Frank Blanco, va obtenir millors resultats amb un 2,1% de share. 
 

El segon pitjor resultat del 'Zona Franca'

Però cal saber-ho tot. Es tracta d'un late night i les hores d'emissió —sovint intempestives— no l'ajuden. Aquests 20.000 espectadors ho podrien arribar a explicar. Ahir, amb la presentadora d'Esports de TV3, Maria Fernández Vidal, el programa no va tenir l'impacte esperat i va tenir unes xifres més que decebedores. 

Però no tot són males notícies per TV3. El passat dimecres, 8 de març, va ser la cadena més vista (12,6%) superant Antena 3 (11,4%) per 1,2 punts. 

Els resultats dels dos últims episodis d'Una de les nostres van quedar molt per sota del 13,6 d'El Hormiguero i del concurs d'El Círculo de los Famosos 10,5%. Els capítols van quedar amb un 8,8% i un 4,8%, respectivament. 

El migdia, ben diferent

A partir d'aquests resultats, El hormiguero i El Círculo de los famosos fan punxar Una de les nostres en la franja prime time. La franja del vespre també va ser liderada per Antena 3 amb el programa Pasapalabra (16,8%). Unes xifres que fan caure l'Està passant al tercer lloc, amb un 10,5%. 

La franja de la tarda va tornar a ser liderada per la cadena Antena 3, aconseguint la màxima audiència amb el programa Y ahora Sonsoles (153.000). El programa de la televisió pública, Planta Baixa va quedar en la sisena posició amb poc més de 100.000 espectadors. 

El rànquing dels programes del migdia és ben diferent. TV3 lidera el migdia amb el TN Comarques (22,2%) fent caure La ruleta de la suerte (15,5%). A més, el Tot es mou de la Melero lidera fins a les 12h i Ana Rosa s'imposa després amb un 11,6%.

La sobretaula també la lidera la cadena pública amb el programa Cuines (24%) i Com si fos ahir (18,2%). 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!