La cara de Letícia ho diu tot: La foto dels reis que aixecarà polseguera

El motiu de les sortides dels Reis a visitar el país no és altre que agrair a tothom el seu esforç durant la crisi sanitària, impulsar l'economia i el turisme

Felip i Letícia es troben fent la volta a tot el país després d'haver-se decretat el final de l'Estat d'Alarma per la crisi sanitària que hem patit a causa del coronavirus. Durant l'itinerari, han visitat Andalusia i Castella-la Manxa, i ara, ha estat el torn de la Comunitat Valenciana.

Els monarques s'han desplaçat fins a Benidorm i han passejat per la zona més turística. Al llarg de la visita ha passat una cosa que no estava preparat i la fotografia que s'han fet pot arribar a aixecar una mica de polseguera.

El motiu de les sortides arreu del país no és altre que agrair a tothom el seu gran esforç durant la crisi, és per això que la Casa Reial visitarà totes i cadascuna de les comunitats autònomes, per intentar ajudar en el que sigui possible a la reactivació de país.

La visita a la Comunitat Valenciana de la Casa Reial

Aquest divendres els reis han estat a Benidorm (València), i a la seva arribada, molts veïns que els esperaven els hi han llançat crits de joia.

Felip VI i Letícia han arribat van arribar a les 11:00 hores en helicòpter al Parc Comarcal de Bombers de Benidorm i des d'allà es van dirigir a l'hotel Belroy en automòbil, on van mantenir una reunió amb diferents empresaris i sindicats laborals. Després de la reunió, els monarques van dirigir-se a la platja de Llevant, per la qual van fer un passeig.

Molts veïns els van saludar només arribar al passeig marítim, i fins i tot els hi van llençar crits de joia. Davant aquests afalacs, ambdós van correspondre amb salutacions amb la mà, mantenint sempre la distància de seguretat decretada per les autoritats sanitàries.

Per a l'ocasió Letícia va escollir un vestit sense mànigues amb estampat de motius florals d'Adolfo Domínguez que ja va mostrar el passat any en el posat estiuenc a Palma. Els Reis han causat una gran expectació i no han recelat de posar per les càmeres davant l'atenta mirada dels banyistes que es trobaven a la platja.

Molts fotògrafs s'havien desplaçat per poder cobrir la visita i els monarques van correspondre amb un alegre somriure i amb uns posats molt naturals. Durant el seu passeig, van parar en un establiment de Gelats Sirvent, on van poder conversar amb el gerent del negoci, segons 'Diario Información'.

La reina Letícia és una persona que pensa molt en la salut, per aquest motiu s'ha interessat per saber si tenien gelats sense sucre, al que l'empresari li ha contestat que elaboraven un gelat sense sucre de torró de Xixona. Així, els monarques han provat un dels gelats de torró sense sucre i sembla que ha tingut èxit, ja que el Rei Felip VI s'ha animat també a tastar-lo.

La fotografia de la polèmica

Els monarques no han posat problemes per saludar la nena | Gtres

Ara bé, hi ha una cosa que pot aixecar polseguera, i és que van fer una cosa que no estava planejada. Durant el passeig, una nena petita es va acostar als Reis, com s'observa en la fotografia. En aquest moment i amb un gest la mar de normal, es pot veure com el Rei Felip Vi i la Reina Letícia indiquen a la nena on ha d'anar després d'haver-los saludat.

El que pot espantar a més d'un és el fet que la nena, en la seva innocència, s'ha acostat als monarques sense portar mascareta i sense respectar les mesures de seguretat sanitàries. De fet, la cara de Letícia ho deia tot, demostrant el molt que els segueix preocupant un possible contagi de Covid-19, que malauradament sembla que està ressorgint a Espanya.

Els propers destins de la Casa Reial per Espanya

L'agenda dels Reis continua el pròxim 7 de juliol, quan visitaran Múrcia i Cieza. A la visita està programat que vagin a una planta de producció i envasat de préssec, entre moltes altres activitats. L'endemà viatjaran a Jaca (Aragó) al  monestir de Sant Joan de la Penya. El suport a Aragó té com a objectiu intentar reduir les cancel·lacions inesperades que els hotelers atribueixen a la crisi sanitària.

"Rocío Flores trenca la seva amistat amb Barranco per una raó: Està decebuda" "Els problemes d'Estela Grande i Diego Matamoros que compliquen la seva separació"