Clíniques dentals a Barcelona

Has de saber que a la ciutat comtal abunden els dentistes professionals i, moltes vegades, és difícil saber quin triar.

Detall d'una dent amb un metge auscultant
Clíniques dentals a Barcelona | Cedida

Estàs buscant clíniques dentals a Barcelona de qualitat? Has de saber que a la ciutat comtal abunden els dentistes professionals i, moltes vegades, és difícil saber quin triar. Per això, en el post d'avui volem parlar-te d'un grup professional i molt reconegut a la ciutat comtal: el Grup Dr. Bladé.

Dr. Bladé, una de les clíniques dentals a Barcelona més reconegudes

El Grup Bladé és una clínica dental de Barcelona que porta més de 25 anys en el sector. Amb aquest temps s'ha convertit en un dels dentistes més ben valorats de la ciutat comtal en comptar amb un equip professional i experimentat. Un equip mèdic que t'ofereix una atenció personalitzada i detallada perquè puguis visitar al dentista i tractar qualsevol afecció de manera senzilla i còmoda.

A Grup Bladé estan en constant formació, per això, els professionals que t'atendran podran solucionar qualsevol malaltia relacionada amb la salut bucodental i donar-te el tractament que necessites. Ofereixen tractaments odontològics de la millor qualitat i oferint una excel·lent relació qualitat-preu perquè l'economia familiar no es ressenti.

Tal com ells mateixos es defineixen, a Grup Bladé són especialistes en somriures i, per això, posen a la teva disposició els tractaments i la *aparatología més innovadora que et permetrà recuperar la teva salut i benestar de manera ràpida i amb el menor dolor possible.

Aquesta clínica dental de Barcelona està liderada pel Dr. Joan Bladé Marsal, director mèdic i Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. És membre del SAAD (Society for Advancement of Anaesthesia in Dentistry) i especialista en Estomatologia Facultat d'Odontologia Universitat de Barcelona.

Tractaments dentals que t'ofereix Grup Bladé

Com Grup Bladé és una de les millors clíniques dentals a Barcelona, t'ofereixen la immensa majoria de serveis i tractaments per a la salut bucodental. No obstant això, aquí descobrirem els tractaments més sol·licitats pels pacients que acudeixen a la clínica.

Implants dentals

És el tractament adequat per a substituir les peces dentals naturals que s'hagin pogut caure o que estiguin en un mal estat de salut. Amb els implants es retorna l'estabilitat de la dentadura, es millora la seva funcionalitat i s'aconsegueix una millor aparença de les dents.

Ortodòncia

A Grup Bladé també són especialistes en la col·locació d'ortodòncia per a pal·liar problemes relacionats amb l'alineació de les dents. Amb aquest servei podràs millorar l'estructura dental i aconseguir una boca molt més bonica, així com més còmoda i pràctica.

Emblanquiment dental

Si desitges millorar l'aparença de la teva boca i aconseguir unes dents més blanques, res millor que sotmetre's a un emblanquiment dental professional. Amb aquest mètode s'aconsegueixen reduir les taques del cafè, del tabac o la pèrdua de l'esmalt dental pel pas del temps.

Carilles dentals

El Dr. Bladé també s'especialitzen en la col·locació de carilles dentals perquè puguis millorar l'aspecte de la teva boca i corregir el desgast dental o qualsevol afecció que alteri l'estètica del somriure.


Comentaris

envia el comentari