Freshly Cosmetics: la start-up catalana que revoluciona la cosmètica natural

Amb tres anys, ja és la marca de cosmètica digital de més ràpid creixement a Europa.

L'equip humà que hi ha darrera de la marca digital de Freshly Cosmetics
L'equip humà que hi ha darrere de la marca digital de Freshly Cosmetics | Freshly Cosmetics
 
 

La startup catalana Freshly Cosmetics, marca online de cosmètica natural, segueix marcant tendència en el mercat. La seva història comença amb tres enginyers químics. Van decidir sortir al mercat el 2016 quan es van adonar de la «quantitat d'oferta que hi ha amb ingredients poc saludables». 

Només 3 anys després del seu naixement, segueix causant un gran enrenou gràcies als seus valors de marca, lluny de ser una marca més de bellesa, ja s’han consolidat com a pioners en una tendència global: cosmètica natural, saludable i sostenible. Freshly va néixer amb l’objectiu de revolucionar la cosmètica i, més ràpid del que les estadístiques predeien, ho estan aconseguint. 

Amb un model 100% online s’ha obert camí en el mercat de la cosmètica, on les xarxes socials i la seva pàgina web són els canals que els posiciona com a marca i per on es poden comprar tots els seus productes. 

Una de les claus de l’èxit de Freshly és que destaca per l’escolta activa a la seva comunitat. Sent una pionera al nostre país i amb una potent visibilitat en xarxes socials, genera converses amb els clients. «D’aquesta manera coneixem les necessitats reals dels nostres clients i així és com dissenyem els productes que hem de llançar al mercat, el que el client ens demana.», asegura en Miquel, un dels fundadors de Freshly.

 

Els productes, de cosmètica natural, més venuts de Freshly Cosmetics
Els productes, de cosmètica natural, més venuts de Freshly Cosmetics | Freshly Cosmetics

El 2019 per a Freshly Cosmetics està sent un any d’èxits. Van començar l’any amb el llançament del Rose Quartz Facial Cleanser, un gel netejador facial que combina increïbles extractes naturals, i ja s’ha convertit ràpidament en un dels seus productes més venuts. Han guanyat el premi Telva al millor producte escollit per les consumidores gràcies al seu Golden Radiance Body Oil, un oli corporal que inclou els 12 millors olis vegetals amb tecnologies naturals que nodreixen i hidraten la pell reduint així, la cel·lulitis i l'aparença de les estries i cicatrius. I van vendre 10.312 unitats del nou Red Velvet Oil Serum, fent que s'esgotessin les unitats en menys de 5 dies. 

«L’objectiu és crear productes que enamoraran als nostres clients» comenta Elena, Brand Manager de Freshly. «Situem la transparència dels ingredients al centre de tota la nostra comunicació», continua. Els comentaris de què proven els productes no presenten cap dubte, i les seves constants sold out, tampoc.

L’obertura de la primera botiga física a Barcelona culminarà un any d’èxits i sorpreses

 

La marca catalana amb oficines a Reus i un centre logístic de 2250m2 a Gandesa, va sortir al mercat el febrer de 2016 i ja compta amb més de 160.000 clients i més de 500.000 seguidors a les seves xarxes socials. El ràpid creixement de Freshly Cosmetics, es pot veure reflectit en la seva facturació: la marca va tancar el 2018 amb una facturació de 4 milions € i per damunt de les previsions inicials, tenen previst arribar als 12 milions € a finals d’aquest any. Des de Catalunya, ja és la marca de cosmètica digital de més ràpid creixement a Europa.

Aquest creixement ha fet que el seu equip hagi passat de 50 a més de 90 persones en només 9 mesos. De fet, l’equip de Freshly Cosmetics són el clar exemple que l’esforç té la seva recompensa i és que en només tres anys de vida, Freshly es llança al retail. Desembarca a peu de carrer aquesta tardor amb la seva primera botiga física a Portaferrisa 34 de Barcelona, al 5è carrer més transitat d’Europa. Un exemple més que l’ecosistema emprenedor català es troba en un moment dolç.

 

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de Freshly Cosmetics o bé, posar-vos en contacte a través d'un correu a hello@freshlycosmetics.com o trucant al telèfon 877 911 223.


Comentaris

envia el comentari