Interfunerarias: principal empresa funerària a Barcelona i Manresa

L'empresa, amb 130 anys d'història, reuneix professionalitat, tradició i innovació

Mans agafades davant d'un taüt
Interfunerarias ofereix els seus serveis a Barcelona i Manresa | iStock

La mort forma part de la vida, i no hi ha manera més bonica de celebrar la vida que amb un agradable record d'aquells que ja no hi son. Qualsevol família vol que l'últim adéu d'un ésser estimat estigui a l'altura del llegat que aquesta persona ha deixat en vida, i per un moment d'aquesta transcendència és millor comptar amb l'ajuda de professionals del sector, amb una empresa que reuneixi tradició, serietat, innovació i tingui cura dels detalls en un moment tan íntim.

En aquest sentit, hi ha molt poques opcions com una xarxa funerària que fa més de cent trenta anys que creix en el sector. Els números son clars: presència en tot l'estat espanyol amb més de 70 delegacions, 250 professionals al nostre servei i la gamma més àmplia de serveis per a un últim adéu a mesura. Parlem d'Interfunerarias, un referent nacional i a Catalunya, amb seus funeràries a Barcelona i funerària a Manresa.

Tradició i innovació

Interfunerarias va ser fundada l'any 1885 a la ciutat d'Àvila. Al llarg dels anys s'ha expandit i consolidat per tot el territori espanyol gràcies a la seva professionalitat i compromís. Malgrat mantenir la tradició en els seus serveis, l'empresa ha sabut adaptar-se als nous temps i noves necessitats del mercat. De fet, la innovació és part de la seva visió d'empresa: «Volem ser la marca líder i innovadora, amb tanatoris exclusius i el millor equip per a cuidar de cada família», asseguren a la seva pàgina web.

Bon exemple d'aquesta voluntat d'innovació és la seva presència online. D'aquesta forma, podem gestionar i agilitzar qualsevol tràmit mitjançant la seva pàgina web, fet que resulta molt més suportable en un moment tan dur com la pèrdua d'un ésser estimat. Immediatament després de la defunció, podem iniciar els tràmits i deixar el procés en mans de professionals.

Un altre exemple de l'aspecte innovador d'Interfunerarias és l'aposta per alguns serveis exclusius. Parlem del servei de floristeria en línia, per comprar flors a través d'Internet i tenir un tràmit menys per gestionar (el trasllat de les flors al tanatori el fa la mateixa empresa), o el servei de targetes de condol, el missatge del qual podem personalitzar a la mateixa pàgina web.

Presència a Barcelona i Manresa

Pel que fa a la presència d'Interfunerarias a Catalunya, la marca no sols ha traslladat amb èxit aquest model de negoci que conjunta tradició i innovació, sinó que en l'actualitat és una de les principals empreses en grans ciutats com Barcelona i Manresa. En l'actualitat, la xarxa compta amb cinc funeràries en tot el territori català: Barcelona, Manresa, Vic, Santa Coloma de Gramenet i Manlleu.

Aquestes funeràries estan disponibles les 24 hores, 365 dies a l'any, per tal d'oferir el tractament més professional i personalitzat a les famílies. D'altra banda, els professionals es poden desplaçar a qualsevol punt de la província per «assessorar en tots els tràmits funeraris, com podria ser el certificat de defunció». Altres serveis disponibles són el servei d'enterrament, el servei d'incineració o la possibilitat de realitzar trasllats nacionals i internacionals.

Funerària a Barcelona

Pel que respecta a la funerària a Barcelona, Interfunerarias disposa, al carrer de Muntaner número 181, d'una seu per respondre de manera àgil i personalitzada a les necessitats de cada família, amb instal·lacions pròpies per realitzar els serveis des del tanatori de Manlleu.

Funerària a Manresa

La funerària a Manresa està situada al carrer de Vic número 250. El servei és igual d'àgil gràcies al centre d'operacions en el municipi de Sant Adrià de Petons i, com en el cas de Barcelona, el Call Center està disponible les 24 hores i 365 dies a l'any.


Comentaris

envia el comentari